Setari Cookie-uri

Test: Iti place sa iesi din tipare?

Ne atragem, ne distragem, ne completam si ne contrazicem. Asta pentru ca stocul nostru abundent de stereotipii ne-a decretat intotdeauna raspicat minunatii despre contrariile care fac casa buna, iar principiile fizicii ne lovesc si ele cu legea lui "+" si "-", a bornei negative si a celei pozitive si tot asa. Nici moda, nici psihologia, nici marile curente care au schimbat fata lumii nu par sa nu flirteze macar cu diversitatea. De ce? Simplu: pentru ca este viu, pentru ca pune presiune pe anost si uniformitate si pentru ca este o proba mereu actuala a coeficientului de nebunie si de anti-conformism pe care il detii.

Ne atragem, ne distragem, ne completam si ne contrazicem. Asta pentru ca stocul nostru abundent de stereotipii ne-a decretat intotdeauna raspicat minunatii despre contrariile care fac casa buna, iar principiile fizicii ne lovesc si ele cu legea lui “+” si “-”, a bornei negative si a celei pozitive si tot asa. Nici moda, nici psihologia, nici marile curente care au schimbat fata lumii nu par sa nu flirteze macar cu diversitatea. De ce? Simplu: pentru ca este viu, pentru ca pune presiune pe anost si uniformitate si pentru ca este o proba mereu actuala a coeficientului de nebunie si de anti-conformism pe care il detii. Haide sa vedem ce iti rezerva testul urmator! Indrazneste si afla daca faci profesiune de credinta din a fi mereu altfel decat ceilalti sau daca te aliniezi majoritatii!

1. Iesi cu prietenii la terasa. Pentru ce fel de tinuta optezi?

a. rochie fluida din voal, ca doar e sezonul dragostei si macar asa sa mai uiti ca mai ai o luna pana la concediu

b. fusta mini si un tricou barbatesc

c. in drumul dinspre birou spre terasa, optiuni nu prea exista, asa ca mergi pe varianta office din cursul zilei

2 .Ai fost invitata un interviu la care visezi de cand ai pasit intaiasi data pe drumul vietii. Iti propui sa fii...

a. fara scenarii, iti lasi exponentul de creativitate sa zburde neingradit si
instinctiv la fata locului
b. te gandesti sa speculezi calitatile de care esti foarte sigura si aproape
neglijezi partea exterioara
c. din experienta anterioara, stii cum trebuie sa NU fii si ai sa exploatezi asta

3. Go Green! Principiile ecologice sunt foarte “in” oricand, dar in lumea noastra cu atat mai mult, iar cand vorbim de tendinte si culori, alte precizari sunt deja de prisos. Verdele e pe val, tot acolo unde esti si tu pentru ca ai gasit rochia verde perfecta. Cu ce alegi sa o asortezi/ accesorizezi?


a. rosu! rosu! rosu! uluitor de fascinant!
b. depinde de linie, de moment...verde sau poate alb
c. mmm...verdele spune deja destul in el insusi, asa ca de ce sa mai adaugi si alte detalii?

4. Tu, o bagheta magica si top ten-ul celor mai ravniti barbati ai lumii la discretia alegerii tale. Greu, dar te hotarasti la:
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.