Setari Cookie-uri

Test: Iti place sa iesi din tipare?

Ne atragem, ne distragem, ne completam si ne contrazicem. Asta pentru ca stocul nostru abundent de stereotipii ne-a decretat intotdeauna raspicat minunatii despre contrariile care fac casa buna, iar principiile fizicii ne lovesc si ele cu legea lui "+" si "-", a bornei negative si a celei pozitive si tot asa. Nici moda, nici psihologia, nici marile curente care au schimbat fata lumii nu par sa nu flirteze macar cu diversitatea. De ce? Simplu: pentru ca este viu, pentru ca pune presiune pe anost si uniformitate si pentru ca este o proba mereu actuala a coeficientului de nebunie si de anti-conformism pe care il detii.

11. Un camp de floarea-soarelui si un tren care goneste “en grande vitesse”. Visam..:

a. la un desert arzator si o oaza plina de paji cu ten creol
b. la procesul de convertire in ulei nociv si plin de colesterol
c. ca n-ai mai fost de mult la un vernisaj...

Rezultate


Majoritate de A:


Adori sa fii mereu diferita, ai o fobie aproape nevrotica atunci cand vine vorba de turma si de spiritul ei cenusiu. Iti place sa iesi in evidenta, nu te aliniezi niciunui “trend”, nici macar de dragul integrarii fortate, si cu-atat mai putin de cel al convenientelor. Faci totul pentru ca simti si pentru ca te reprezinta, pentru ca esti perfect constienta ca nimeni nu te va recepta nicioadata corect daca nu inveti sa te asumi si sa te intelegi asa cum esti cu-adevarat. Ciudata, non-conformista, neconventionala, nebuna, cameleonica, oscilanta, ai spirit de amazoana contemporana si nu ti-e teama de confirmari. The men just love it! Iar noi te incurajam!

Majoritate de B:


Ai ceva tendinte contradictorii, cand rebela, cand docile, esti un melanj curios de atragator de la a carui explorare nimeni nu se da in laturi. Ai potential maxim de deconcertare, intrigi, bulversezi, nedumiresti, scoti din sarite, generezi reactii pe cat de diverse, pe atat de insolite, de la admiratie extrema la incrancenare maxima. Oricum ar fi, nimeni nu iti va ramane niciodata indiferent. Iti place sa faci nota discordanta, dar in mod placut si moderat, de aceea reactiile carora le dai curs sunt mai mult rezultatul unei oarecare ezitari intre a fi diferita sau a fi asa cum simti ca esti de fapt. Tocmai de aceea ai putea fi cea mai plauzibila definitie a feminitatii. Iar cand vei ajunge sa si stii pe deplin ce vrei cu adevarat, vei fi varianta totala! Te asteptam sa iesi la rampa!

Majoritate de C


Pentru tine lucrurile au o dinamica a lor, foarte evidenta si cat se poate de explicita in esenta. Nu tii neaparat sa intervii asupra starilor de fapt care, daca tot exista, inseamna ca exista ele cu vreun scop anume. Preferi sa profiti de viata si sa nu iti pierzi timpul si energiile in stradanii care nu vor schimba ritmul lumii si nici pe tine nu te vor face sa te simti vreun “highlander” metamorfozat. Nu esti fanul banalitatii sau al monotoniei, dar iti place sa crezi ca orice s-ar spune, oricate actiuni ar intreprinde cineva si oricata putere de “afisare” a unor calitati care exista sau nu cu-adevarat ar avea o persoana, traim intr-o diversitate coplesitoare, iar tu vei sti mereu cum sa arati asta. Ne inclinam si noi!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Iulie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.