Setari Cookie-uri

Nicole Enea @Bucharest Bridal Fashion Show - Feminitatea e intotdeauna la moda

Prima zi a evenimentului Bucharest Bridal Fashion Show, desfasurat in perioada 15-17 ianuarie in cadrul targului Expomariage gazduit de JW Marriott, s-a incheiat cu prezentarea rochiilor de mireasa care poarta semnatura Nicole Enea. Laitmotivul acestei prezentari a fost feminitatea, reflectata prin croieli, materiale, aplicatii.

Defilarea a fost deschisa de rochiile de mireasa in linii moderne, care urmaresc indeaproape linita trupului. Senzuale, indraznete, provocatoare, rochiile mulate de mireasa se adreseaza femeilor increzatoare si seducatoare, cu preferinte moderne.

In plus, rochiile descopera spatele suficient de mult incat sa dea un plus de senzualitate si, in acelasi timp, sa pastreze solemnitatea momentului. In mod surprinzator, astfel de creatii au un aer inspirat parca din perioada interbelica.

Alte accente inedite in colectia Nicole Enea sunt fronseurile, care dau fluiditate rochiilor si care permit multa libertate in miscare. De altfel, poalele rochiilor de mireasa si-au pierdut din volum tocmai pentru a inlesni miscarile, fara sa stirbeasca din frumusetea rochiilor.

Cele mai spectaculoase creatii nuptiale ale designerului au fost croite din valuri de tul diafan. Albul rece al satinului de odinioara a fost inlocuit de nuante calde de crem, suprapuse peste tul alb, oferind un spectacol de tonalitati cromatice in miscare.

Citește și:

De asemenea, din colectia Nicole Enea nu au lipsit accentele metalice, aplicate cu precadere pe corsaj prin scanteieri aurii, surpinzator de delicate si in completa armonie cu nuantele de crem anterior mentionate. Ineditul colectiei sta in propunerea curajoasa de rochii de mireasa blue ice, o nuanta pala de albastru insa delicata si surprinzatoare.


In ceea ce priveste alte detalii feminine si romantice, trebuie mentionate insertiile elegante de dantela chantilly si centurile subtiri, cusute manual, menite sa sublinieze talia.

Motivele florale s-au regasit atat in aplicatiile de pe rochiile lungi, cat si pe rochitele de mireasa scurta. Acestea sunt presarate cu paiete si par a imita florile traditionale pentru mirese, stephanotis.

Rochiile de mireasa lungi pana la podea, insotite de voalul chapel si rochitele de mireasa scurte, ideale pentru petrecerea de nunta care fac parte din colectia Nicole Enea prezentata la Bucharest Bridal Fashion Show sunt croite din matase, voal delicat si tul.

Citește și:

Programul prezentarilor Bucharest Bridal Fashion Show

Sambata
13.00 BIEN SAVVY
15.00 Natalia Vasiliev
17.00 Otilia Brailoiu
19.00 Marie Ollie

Duminica
13.00 Athena Philip
15.00 Agnes Toma

Foto Mircea Netea

Vizionare placuta


Kudika
16 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.