Setari Cookie-uri

Rochii de mireasa by Otilia Brailoiu @ Bucharest Bridal Fashion Show - Eleganta detaliilor unice

A doua zi de Bucharest Bridal Fashion Show a continuat cu colectia de rochii de mireasa semnata de Otilia Bratiloiu.

Prezentarea de moda desfasurata la JW Marriott avut loc in cadrul targului Expomariage in perioada 15-17 ianuarie. Rochiile semnate de Otilia Bratiloiu se adreseaza miresei indragostita de frumos, vesnic romantica si visatoare.

Croiala nu se indeparteaza de tiparele clasice, exceptand rochiile stil printesa. In cazul acestora, s-a renuntat la crinolina complicata, uneori greoaie, in favoarea poalelor ample de tul, spectaculoase prin volum insa incredibil de usoare.


Accentele romantice definesc intreaga colectie a designerului, impletite armonios cu nuante inedite pentru rochii de mireasa. Tinutele sunt croite din pretioase materiale in tonuri calde de crem, suprapuse in anumite creatii cu tul alb.

De asemenea, albul cenusiu este prezent in colectia Otiliei Brailoiu, intr-o maniera complet inedita.
Arabescuri de dantela cusute cu paiete stralucitoare, capele vaporoase de tul, precum si broderia pretioasa punctata cu roz si crem sunt doar cateva dintre atuurile originale pe care a mizat designerul in colectia dedicata mireselor din 2016.

Citește și:

Naturaletea si spiritul boem sunt elementele care definesc rochiile de mireasa Otilia Bratiloiu, alaturi de rafinament si delicatete. In plus, pentru miresele care cauta o doza in plus de originalitate, designerul pune la dispozitie rochii de mireasa cu buzunare transparente.

Foto Mircea Netea

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.