Setari Cookie-uri

Zodiacul cuceririlor

Cum cucereste barbatul fiecarei zodii?

Cum cucereste barbatul fiecarei zodii?

Berbec - El ia cu asalt, nu are prea multa rabdare sa construiasca in timp o relatie. O suna, o bombardeaza cu flori, complimente, telefoane, glume si face acte de bravura. Este genul cavalerului stimulat de cucerirea unei femei, trecand prin probe de foc. Imaginatia lui este inflacarata, iar scenariile surprind o iubire patimasa, in care ea sa fie si putin inaccesibila, dar senzuala. Ii place sa ia prin surprindere si sa demonstreze ca este puternic si unic. Nu are subtilitate, dar are entuziasm.

Taur - Acest barbat se poate indragosti rapid, mai ales cand femeia este frumoasa si serioasa. Atunci actioneaza ca un Berbec, dar viseaza si mai departe, la o casa, copii, vacante in familie. Cel mai adesea insa Taurul nu se grabeste, el este genul de barbat puternic si calm care actioneaza strategic. El stie ca iubirea trebuie sa fie solida si durabila, de aceea testeaza, compara, discuta si prefera sa ofere azi o floare, peste o saptamana o cina in doi, iar o luna mai tarziu o excursie la munte. Nu este genul inflacarat, el cucereste prin interesul pe care il arata fata de problemele ei cotidiene, jucand rolul barbatului de casa.

Gemeni - Acest barbat este indragostit in primul rand de sentimentul de dragoste. In el este o lupta interioara intre a apartine cuiva si a fi liber, de aceea si atitudinea lui poate fi contradictorie. El cucereste prin fantezie, umor, surprize placute, replici inteligente. Nu va asteptati la pasiune intensa si nici la discutii din perimetrul vietii domestice. El este cand bufon, cand serios, cand va asigura ca veti ramane impreuna, cand dispare in ceata fara explicatii. El aduce un aer de veselie si de relaxare, este principala lui arma.

Rac - De obicei, nu se indragosteste usor, capata incredere in timp si poate fi atat de sensibil si de suspicios incat mai degraba femeia trebuie sa preia initiativa. El are tendinta de a ocroti, iar gesturile sunt delicate si subtile. Ofera jucarii de plus, lumanari parfumate, arata fotografiile de familie, este interesat de amintirile si de durerile femeii pe care o iubeste. O tine de mana in parc si ii zambeste cu subinteles. Nu are actiuni in forta si nici curajul declaratiilor infierbantate. Daca se deschide, poate deveni amuzant si copilaros.

Leu - El merita ce este mai bun, cel putin asa crede barbatul acestei zodii. Cand cucereste, afiseaza siguranta de sine, isi etaleaza realizarile, o strange in brate protector, o arata prietenilor ca pe un trofeu si ofera cadouri scumpe. Gesturile lui sunt marete, grandioase si chiar imprevizibile. Uneori poate juca rolul celui care se lasa cucerit, dar nu pentru mult timp, fiindca tendinta lui este aceea de a demonstra mereu ceva. Creeaza impresia ca langa el nimic rau nu se poate intampla si este constient ca multe femei cauta un astfel de barbat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.