Setari Cookie-uri

Zodiacul cuceririlor

Cum cucereste barbatul fiecarei zodii?

Sagetator - El ataca frontal, nu are tact sau rabdare. In general, prefera ca femeia dorita sa-i fie initial un fel de prietena cu care sa discute, sa rada, sa plece in excursii. Poate fi un cuceritor veritabil intrucat are simtul umorului dezvoltat, este inteligent si spontan. Femeia dorita simte ca este mai activa, ca viata ei a devenit un carusel de intamplari. Spiritul de aventura si generozitatea sunt principalele atu-uri ale acestui barbat.

Capricorn - Nativul acestei zodii are multa rabdare atunci cand doreste pe cineva cu adevarat. Nu este genul care sa renunte de la primul refuz, asa ca femeia trebuie sa se astepte la un ritual prelungit, marcat de atentii si de complimente. Asemenea nativului Rac se deschide mai greu si nu intra in jocul iubirii decat daca femeia ii starneste pasiunea bine ascunsa. Nu face declaratii imediate si nu rosteste vorbe frumoase dar goale. El cucereste prin gesturi marunte, dar graitoare. Ii cumpara un bilet la concertul la care ea doreste sa mearga sau ii ofera florile preferate. El cucereste prin constanta si prin sentimentul de siguranta pe care il ofera.

Varsator - Exista doua tipuri de Varsator, cel influentat mai mult de Saturn si pe care il putem asemana cu nativul Capricorn si cel aflat sub patronajul planetei Uranus. Acesta din urma este un cuceritor de elita, fiindca este spontan, fantezist, glumet, sensibil. El vrea ca femeia sa se simta speciala. Are un arsenal de replici din filmele vazute, ii plac gesturile nebunatice de adolescent, nu ii pasa de ceilalti si creeaza senzatia ca lumea este toata a lor. Ce-i drept, poate fi inconstant si imprevizibil, dar asta mentine interesul unora dintre femei.

Pesti - In aceasta zodie intalnim atatea tipuri de barbati incat este greu sa definim un mod unic de a cuceri o femeie. Este un barbat alunecos, cu o lume interioara agitata, ceea ce il face inconstant in actiuni. Poate fi delicat si tandru, cucerind femeia tocmai prin emotiile pe care le degaja, ascultand muzica, tinand-o de mana sau recitandu-i poezii. Daca ea nu cauta genul macho, poate fi multumita cu un barbat care intelege sensibilitatea feminina. In aceasta zodie intalnim insa si genul de rechin cuceritor, atragand femeia prin aerul de vedeta, inclinatia spre placeri senzuale si chiar perverse, firea cand calda, cand rece.

Un articol de Mihalache Gabriela

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.