Setari Cookie-uri

Zodiacul cuceririlor

Cum cucereste barbatul fiecarei zodii?

Fecioara - Pentru acest nativ, iubirea este un domeniu de viata ce trebuie controlat si analizat ca oricare altul. Nu-si pierde capul repede si femeia trebuie sa se astepte la o evaluare serioasa a personalitatii. Este precaut si cucereste prin seriozitate si simt practic. S-ar putea ca la primele intalniri sa nu se intample nimic, doar o chestioneaza si o priveste tandru. Daca decide in forul interior ca femeia merita iubirea lui, se transforma intr-un barbat galant, atent, bun sfatuitor, chiar daca lipseste pasiunea. Aceasta vine treptat.

Balanta - Acest barbat are un fel aparte de a cuceri. Nu duce femeia pe culmile pasiunii si nu ofera usor emotii intense. El este linistitor si misterios ca o apa adanca, ii vorbeste frumos si nu o deranjeaza prin crize emotionale sau trairi confuze. Este ceea ce se numeste un barbat manierat, ingrijit, atent si echilibrat. Nu striga in gura mare ca o iubeste, dar ii da de inteles prin toleranta cu care o trateaza. Stapaneste arta de a ajunge la compromisuri si poate fi un balsam pentru femeile care au nevoie de liniste interioara.

Scorpion - Pentru acest nativ, iubirea este o miza reala, sinonima cu viata insasi. A cuceri inseamna a plonja in oceanul pasiunii si al trairilor complexe. Femeia devine o enigma pe care incearca sa o dezlege si sa o posede. Se strecoara subtil in universul ei intim si carei femei nu ii place sa scoata la suprafata ceea ce simte cu adevarat? Cand doreste pe cineva, este pasional, imprevizibil si devotat. Stie sa alterneze starile de spirit, trecand de la detasare la implicare intensa, de la gelozie la incredere, de la discutii banale la cufundarea in meditatie profunda sub cerul plin de stele. Alaturi de un astfel de barbat, femeia descopera ca are o viata interioara mai complexa decat crezuse.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 August 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.