Setari Cookie-uri

Economii pentru vacanta de vara

A venit momentul sa ne apucam de treaba si sa cautam destinatia si oferta perfecta pentru a pleca in concediu.

Vacanta de vara pare foarte departe, dar o planificare timpurie a concediului ne poate ajuta sa economisim bani, sa alegem destinatia perfecta pentru concediu si sa gasim cea mai buna oferta pentru o vacanta memorabila.

In primul rand, haideti sa consultam o harta si sa vedem ce am vrea sa vizitam in aceasta vacanta. Da, probabil ca o calatorie in Australia nu ar strica, dar trebuie sa ne gandim serios la alegerea pe care o facem astfel incat sa nu tindem spre o destinatie greu de accesat. Nu vrem ca o vacanta de neuitat sa ne afecteze bugetul intregii familii.

Specialistii KRUK Romania, companie de top pe piata de management al creantelor din Romania va ofera cateva sugestii despre cum sa va planificati mai bine cheltuielile pentru vacanta de vara.

Dupa ce ne-am ales locul pe care vrem sa-l vizitam, a venit momentul sa trecem la treburile serioase: planificarile in detaliu si realizarea unui plan de economie pentru vacanta ideala.

1. Pachete de calatorie: Daca va apucati din timp sa cautati destinatia pentru vacanta ideala, aveti posibilitatea sa gasiti pachete de vacanta pentru toate bugetele, iar in felul acesta pretul final va fi cel pe care vi-l puteti permite.

2. Economisiti pentru vacanta ideala: Pentru orice concediu aveti nevoie de o anumita suma de bani cu care sa plecati la drum. Ca sa va asigurati ca veti avea banii necesari pentru vacanta dorita, a venit momentul sa incepeti sa economisiti, strangeti bani pentru distractie si relaxare. Contribuiti saptamanal cu o suma de bani pentru fondul de vacanta si in felul acesta veti reusi ca pana la ziua mult asteptata sa aveti banii necesari pentru distractie. Aveti insa grija sa platiti la timp facturile la utilitati, ratele la banca, chiria, etc. pentru a nu intra in datorii.

3. Cautati oferte pentru biletele de avion: Odata ce ati stabilit locatia unde vreti sa mergeti in vacanta, incepeti sa cautati oferte pentru biletele de avion. Daca acestea sunt cumparate din timp, sigur le veti gasi la un pret mult mai mic si in felul acesta ramaneti cu mai multi bani de cheltuit in concediu.

4. Conturati traseul vacantei ideale: In felul acesta veti putea sa va dati seama care o sa fie bugetul de care veti avea nevoie si de ce nu, asa o sa va documentati in detaliu despre toate punctele turistice pe care trebuie sa le vizitati in vacanta. Incercati sa nu depasiti bugetul pe care vi-l stabiliti si nu imprumutati bani in plus.

5. Cautati cazarea ideala: in cazul in care nu ati reusit sa gasiti un pachet de calatorie care sa contina cazare si transport la un pret convenabil, a venit momentul sa incepeti sa cautati un loc unde sa stati pe perioada concediului. O varianta care va poate ajuta sa economisiti este cea in care mergeti spre inchirierea caselor altor oameni. Aceasta este o practica foarte des intalnita in ultima vreme si in felul acesta puteti sa economisiti, sa simtiti exact pulsul orasului, dar si sa primiti mai multe informatii despre lucrurile pe care chiar trebuie sa le incercati in vacanta. Ce este important? Daca va apucati din timp sa cautati cazare, aveti posibilitatea sa gasiti oferte mult mai accesibile.

Citește și:

6. Pregatiti calendarul de vacanta: O idee buna cu ajutorul careia puteti sa tineti evidenta economiilor pe care le faceti pentru vacanta ideala este aceea prin care va notati in fiecare zi cat ati reusit sa economisiti. In felul acesta va veti motiva zilnic sa economisiti si mai mult, astfel incat vacanta de vara sa fie exact asa cum ati visat.

Orice planificare timpurie si in detaliu a vacantei de vara va va ajuta sa economisti si sa reduceti bugetul.

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.