Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Evenimentul, organizat in Parcul Herastrau, Gradina Japoneza, s-a intitulat "Vanatoarea de oua" si a reunit o serie de activitati sportive, artistice si educative dedicate micutilor participanti: desen si decupaj, pictura faciala, modelare de baloane, fotbal, Povestea Pastelui, cantece si voie buna. Nu a lipsit indelung asteptatul concurs de gasire a oulelor colorate, ascunse de voluntari in diverse locuri din gradina, la finalul caruia toti copiii au fost premiati de catre angajatii PPT.

Black Friday 2018: cele mai bune REDUCERI AICI! [LIVE promoții]

Ziua s-a incheiat cu un picnic si cu promisiunea repetarii unor astfel de evenimente minunate.
"A fost un eveniment reusit, am avut vreme buna si oameni veseli, voluntarii au interactionat usor cu micutii si toata lumea s-a simtit bine. Ne bucuram ca am reusit sa le oferim acestor copii si mamici o zi deosebita si ne dorim sa-i revedem", a spusAnda Hutanu, manager CSR al PPT Preturi Pentru Tine.

Asociatia Touched Romania organizeaza anual evenimentul intitualat "Vanatoarea de oua", ce are ca menire sa ofere copiilor si mamicilor din centre o zi in natura, alaturi de oameni care le arata ca le pasa de situatia lor si ca nu sunt singuri. Angajatii Preturi Pentru Tine se afla la prima intalnire cu mamicile si copiii, insa cu siguranta, dupa ziua grozava de sambata, aceasta nu va fi ultima!

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: