Setari Cookie-uri

Iepurasul de Paste vine cu cel mai tare cadou: Tabara NERF!

Cel mai frumos cadou pentru tine, ca parinte, este un copil activ, plin de energie, bucuros sa petreaca timp cu prietenii si sa invete in fiecare zi lucruri noi.

Iar cel mai frumos cadou pentru copilul tau poate fi experienta care sa-i dezvolte toate aceste calitati, intr-o forma extrem de distractiva pentru el.


Ce-ar fi daca de Paste i-ai darui mai mult decat o jucarie? Daruieste-i o experienta de neuitat!
Ofera-i ore de distractie in aer liber!

Blasterele NERF sunt cadoul perfect pentru copilul tau! Pe langa faptul ca sunt printre cele mai indragite jocuri din lume, sunt foarte sigure si reprezinta un mod grozav de a petrece timp cu prietenii in aer liber. Ele permit copilului sa-si creeze o multime de scenarii creative, sa faca miscare toata ziua fara macar sa simta oboseala, sa lege prietenii si sa-si dezvolte spiritul de echipa.

Iar de Paste, blasterele NERF daruiesc chiar mai mult: cu ele, copilul tau si cel mai bun prieten al lui pot pleca impreuna in cea mai tare aventura din aceasta vara: Tabara NERF!

Tabara in care orice copil si-ar dori sa mearga cu cel mai bun prieten al sau!

Tabara NERF este cea mai tare tabara de vara pentru copii si prima de acest fel din lume, organizata in premiera in Romania. Tabara se va desfasura in perioada 21-26 iulie 2016 la Bran, judetul Brasov, si inseamna sase zile de distractie in aer liber pentru copiii cu varste intre 8 si 12 ani, sub supravegherea atenta a unor coordonatori specializati in comunicarea cu copiii.

In Tabara NERF, micutul tau isi va face o multime de prieteni, va invata multe lucruri utile - explorare montana, prim-ajutor, colaborare in echipa, comunicare cu camarazii – si va participa la provocari distractive ca treasure hunt, tragere la tinta, concursuri de baschet si joaca de-a spionii. Nu in ultimul rand, in Tabara NERF, cel mic va descoperi noi jocuri si jucarii inainte ca acestea sa apara in magazine si va rade cu gura pana la urechi alaturi de alti copii de varsta lui.


Cum iti trimiti copilul in Tabara NERF?

De Paste, cumpara-i micutului tau un blaster NERF cu abtibild de campanie. Pastreaza bonul fiscal, inscrie codul pe www.tabaranerf.ro si acumuleaza minim 200 de puncte. Poti castiga un loc dublu pentru copilul tau si un prieten de-al lui in Tabara NERF, plus 500 de premii instant: blastere si echipamente NERF noi-noute.

Pe langa bucuria de a primi un blaster nou de Paste, micutul are sansa sa traiasca cea mai tare aventura in vacanta de vara!

Iepurasul s-a pus in miscare pentru superdistractie! Hai si tu!


Kudika
27 Aprilie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.