Setari Cookie-uri

Test: Ce-i mult strica?

Sau, dac-ar fi sa continuam pe aceeasi idee: sunt banii cei care ne aduc, in cele din urma, pe linia ideala de fericire? Sunt banii, in exces sau in moderatie, cei care asigura sau intretin dreptul la fericire? Fie ca ai multi sau putini, maniera ta de a aborda aceasta problema depinde de viziunea mai mult sau mai putin materialista pe care o ai asupra lumii. Poti crede ca acumularea materiala de castiguri te va face mai fericita sau ca iti va da putere. Sau, dimpotriva, poti prefera sa mizezi pe afecte pentru a-ti umple sufletul mai curand decat portofelul. Sa vedem intrebarile…

b. Daca asta ii face placere...
c. Oare cum iti poti cheltui banii intr-un mod atat de prostesc?

7. Ai castigat la Loto. Primul lucru pe care iti propui sa-l faci este sa:

a. Iti inviti prietenii pe o insula minunata.
b. Iti cumperi o casa intr-un cartier rezidential.
c. Sa investesti in imobile si sa traiesti din chirie pentru tot restul vietii.

8. De ziua ta, iubitul iti ofera un diamant. Ce se intampla in mintea ta?

a. Esti emotionata de atata generozitate.
b. Jubilezi: asta da dovada ca ma adora!
c. Te intrebi daca e rezonabil sa fii cu un barbat atat de cheltuitor.

Rezultate:


Majoritate de A: Bani = placere

Raporturile tale cu banii sunt bazate exclusiv pe placere, placerea ta si a celor care te inconjoara. Cand ai multi, imparti cu usurinta. Faci cadouri, inviti pe toata lumea la restaurant etc. Ai un scop unic: sa savurezi timpul prezent impreuna cu cei dragi. Ti se intampla cateodata sa consumi sume de bani deloc neglijabile pentru a-i ajuta pe cei nevoiasi. Dupa tine, banii ar trebui sa circule si sa bucure pe fiecare dintre noi. Asta pentru ca ai mai mult o viziune mai spirituala decat una materialista asupra lucrurilor si te lasi calauzita mai curand de inima decat de alte considerente. Motiv pentru care schimburile afective ocupa un loc foarte important in viata ta, iar asta te face foarte apreciata printre apropiati.

Majoritate de B: Banii simbolizeaza putere

Pari sa apreciezi extrem de mult contul din banca si nu ratezi nicio ocazie pentru a te informa asupra mijloacelor celor mai eficace pentru a-ti fructifica economiile. Cu toate astea, ai tendinta sa cheltuiesti cam mult pentru ca te atrage ideea de a trai pe picior mare. Ii invidiezi pe oamenii bogati si visezi sa faci parte din lumea lor. Insa cand poftele iti depasesc bugetul, esti tentata sa intri pe debit, cu riscul de a ramane datoare. Se pare ca esti perfect convinsa ca numai banii iti vor aduce fericirea si te ghidezi dupa asta si cand iti alegi prietenii. Daca insa nu reusesti sa-ti potolesti fantasmele, vei resimti frustrarea generata de aceasta fericire ratata. Incearca sa-ti fructifici bogatia interioara, care te va ajuta sa fii apreciata pentru ceea ce esti si nu pentru valoarea ta comerciala.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.