In Saptamana Luminata, va oferim o selectie de pasaje din Biblie care invita la evlavie, la armonie si, desigur, la iubire.

Avere

Curvia, sau orice altfel de necuratie, sau lacomia de avere, nici sa nu fie pomenite intre voi, asa cum se cuvine unor sfinti.

Barbati

Vreau dar ca barbatii sa se roage in orice loc, si sa ridice spre cer mini curate, fara manie si fara indoieli.

Casatorie

Casatoria sa fie tinuta in toata cinstea, si patul sa fie nespurcat, caci Dumnezeu va judeca pe curvari si pe preacurvari.

Credinta

Astfel, credinta vine in urma auzirii; iar auzirea vine prin Cuvintul lui Hristos.

Diavol

Incolo, fratilor, intariti-va in Domnul si in puterea tariei Lui. Imbracati-va cu toata armatura lui Dumnezeu, ca sa puteti tine piept impotriva uneltirilor diavolului.

Dragoste

Mai pe sus de toate, sa aveti o dragoste ferbinte unii pentru altii, caci dragostea acopera o sumedenie de pacate.

Durere

Imi plange sufletul de durere:ridica-ma dupa Cuvantul Tau.

Evlavie

Vino in ajutor, Doamne, caci se duc oamenii evlaviosi, pier credinciosii dintre fiii oamenilor. Oamenii isi spun minciuni unii altora, pe buze au lucruri lingusitoare, vorbesc cu inima prefacuta.

Familie

Nevasta-ta este ca o vita roditoare inlauntrul casei tale; copiii tai stau ca niste lastari de maslin imprejurul mesei tale.

Furtuna

Atunci, in stramtorarea lor, au strigat catre Domnul, si El i -a izbavit din necazurile lor. A oprit furtuna, a adus linistea, si valurile s-au potolit. Ei s-au bucurat ca valurile s-au linistit, si Domnul i-a dus in limanul dorit.

Groaza

Dragostea sa fie fara prefacatorie. Fie-va groaza de rau, si lipiti-va tare de bine.

Har

Sa ne apropiem dar cu deplina incredere de scaunul harului, ca sa capatam indurare si sa gasim har, pentru ca sa fim ajutati la vreme de nevoie.

Har

Cine gaseste o nevasta buna, gaseste fericirea; este un har pe care-l capata de la Domnul.

Hristos

De fapt, Hristos m-a trimis nu sa botez, ci sa propovaduiesc Evanghelia; nu cu intelepciunea vorbirii, ca nu cumva crucea lui Hristos sa fie facuta zadarnica.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: