Setari Cookie-uri

Zodiile si banii

Ce influenta are horoscopul asupra statutului tau financiar?

Ce influenta are horoscopul asupra statutului tau financiar?

Berbec - Are spirit intreprinzator si o dorinta imensa de a castiga. Curajul nu lipseste, entuziasmul este pe masura. Castiga bani prin actiuni in forta in domenii ce necesita spirit inventiv, asocieri imprevizibile. Miliardarul Cristian Tantareanu este berbec si unul dintre cei mai bogati oameni din Romania. Sfatul astrologului: aveti rabdare in intreprinderile financiare, nu luati decizii pripite si nu cheltuiti fara sa va asigurati pentru ziua de maine.

Taur - In aceasta zodie intalnim multi oameni de afaceri, Ion Tiriac fiind un exemplu elocvent. Are spirit practic, tenacitate si rabdare si se pricepe de minune sa construiasca treptat un imperiu financiar. Nu se avanta in actiuni riscante, nu cheltuieste aiurea si nu se da batut dupa prima infrangere. Sfatul astrologului: nu deveniti incrancenat si materialist, invatati sa pretuiti ceea ce faceti cu banii, nu banul in sine, nu lasati comoditatea sa va impiedice in obtinerea succesului.

Gemeni - Desi nu sunt marcati de aceeasi tenacitate si rabdare ca la Taur, nativii au ceea ce se numeste fler in afaceri, intuiesc oportunitatile si le speculeaza in mod avantajos. Sunt adaptabili, buni comercianti, “dau bine cu papagalul”, nu isi pierd usor optimismul. Miliardarul Donald Trump este nascut in zodia gemenilor. Sfatul astrologului: nu va plictisiti prea repede de actiunile incepute, invatati sa fiti mai calculati si nu luati in ras esecurile, fiindca trebuie sa invatati ceva din fiecare.

Rac - Sunt muncitori si lupta pentru un trai decent, stiu sa se asigure pentru zile negre si mizeaza pe intuitie sau visuri premonitorii. Nu sunt foarte curajosi si nu au de multe ori ceea ce se numeste “tupeu in afaceri”, dar tin prea mult la cei dragi ca sa nu isi utilizeze resursele creative. Sfatul astrologului: nu ramaneti doar la stadiul de proiect sau vis, cine nu risca nu castiga. Nu va multumiti cu putin si nu va lasati excrocat de partenerii de afaceri.

Leu - Multi nativi ajung mai devreme sau mai tarziu sa aiba bani multi sau cel putin un trai decent. Leul este optimist, curajos si plin de initiative. Banii inseamna pentru el influenta si putere sociala, iar Leul se impune in afaceri prin siguranta de sine, entuziasm, perseverenta. Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei este leu. Sfatul astrologului: nu mizati prea mult pe noroc sau pe speculatii financiare, atentie la increderea exagerata in asociati si nu perseverati in afacerile sortite esecului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.