Setari Cookie-uri

Zodiile si banii

Ce influenta are horoscopul asupra statutului tau financiar?

Fecioara - Spiritul econom si calculat este principala lui arma. Nu pierde banii printre degete, se ingrijoreaza de ziua de maine si este constient ca o afacere are nevoie de un plan bine pus la punct. Este genul care ia in considerare riscurile si raspunde la multe intrebari inainte de a trece la atac. Warren Buffett, detinatorul fondului de investitii Berkshire Hathaway, cu o avere estimata la 52 de miliarde de dolari este nascut in aceasta zodie. Sfatul astrologului: nu va pierdeti in detalii, nu va puneti singur piedici prin pesimism sau precautie exagerata, invatati sa mai si riscati din cand in cand.

Balanta - De multe ori poate fi gasita in preocuparile legate de moda, cosmetica, arta. Are simt estetic si castiga prin compromis, arta conversatiei. Poate fi cand cheltuitoare si nechibzuita, cand zgarcita si calculata. Nu are prea mult curaj, dar acesta poate fi compensat prin talent si eleganta luptei. Liliane Bettencourt ocupa locul 12 in topul celor mai bogati oameni din lume, este fiica fondatorului L'Oreal. Sfatul astrologului: nu fiti lenesi, nu fiti naivi si dati dovada de mai multa forta interioara.

Scorpion - Scorpionul are tenacitate si se pricepe la actiuni strategice. Daca nu are noroc, lupta, daca iese infrant, renaste. In topul celor mai bogati oameni din lume intalnim in primele 20 de locuri pe celebrul Bill Gates si pe Roman Abramovich care potrivit revistei Forbes in 2006 detine o avere de 18,8 miliarde de dolari. Sfatul astrologului: nu va implicati in afaceri ilicite, invatati arta compromisului in asocieri si nu imprumutati bani cui nu merita.

Sagetator - Nu sunt multi sagetatori in topul miliardarilor, dar au idei si incep o afacere cu entuziasm si ambitie. Banii le vin pe cai nebanuite, uneori parca au lipici la mana. Nu se descurajeaza usor si asta ii ajuta mult. Creatorul de moda Catalin Botezatu este sagetator. Sfatul astrologului: nu fiti imprastiati, nu visati cu ochii deschisi, nu cheltuiti pe nimicuri sau pentru a epata.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.