Setari Cookie-uri

Zodiile si banii

Ce influenta are horoscopul asupra statutului tau financiar?

Capricorn - Are toate calitatile necesare unui om de afaceri: ambitie, rezistenta, spirit organizatoric, idei bune. Nu are mult noroc si se decide mai greu, dar nu cedeaza si invata cu usurinta din ratari. Miliardarul Howard Hughes, personaj interpretat de Leonardo di Caprio in “Aviatorul” este nascut in aceasta zodie. Sfatul astrologului: este pesimist, nu are suficienta incredere in sine, nu este suplu.

Varsator - Mizeaza pe spiritul inventiv, pe originalitate si nu de putine ori ii vedem obtinand bani din activitati marcate de aceste calitati. El este genul care se descurca surprinzator in situatii delicate. Este fluctuant, cand are bani, cand ii pierde, cand este econom, cand risipitor. Michael Dell este pe locul 9 al celor mai bogati 400 de americani. Sfatul astrologului: nu riscati prea mult, puneti bani deoparte pentru zile negre si nu mizati prea mult pe intuitie.

Pesti - Nu are mult spirit practic si nu este in general un bataios in acest domeniu, dar nu de putine ori il intalnim in fruntea unor firme. El are intuitie, imaginatie si accepta mai usor ilegalitatea sau afacerile ilicite. Poate fi un rechin si atunci este agresiv si calculat. De obicei, prefera ca altcineva sa administreze banii in locul lui.Sfatul astrologului: coborati cu picioarele pe pamant, fiti mai practic si mai hotarat.

Un articol de Mihalache Gabriela
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.