Setari Cookie-uri

Ani de liceu

Ma indrept trista si fara vointa catre scoala. Am fost trezita dintr-un cosmar de alarma telefonului meu de fite.

Mai toi dormim pe bnci ateptand-o indifereni pe profesoar de biologie. Intr-un final ajunge incrcat de plane i foarte revoltat:

- „Rockerii” sunt nite indivizi de spe joas, care sunt imaturi i teribiliti, care se drogheaz, care nu se spal, care se imbrac in haine „ridicole de piele”, care sunt ipocrii i nu cred in Dumnezeu. Sunt clieici i aa mai departe - in concluzie fali, pentru c „vor s par ceea nu sunt”. Cine se simte sa se ridice in picioare!

Se aud rasete i uoteli de genul “ce a apucat-o” i in final ne ridicm toi. Exasperat de gestul nostru ne d lucrare. Noi nu dramatizm prea mult, oricum o s copiem.

In pauz pe culoarele modelate de vreme rsuna glasul cuiva:

- Vulpiaaaa!

Toate fetele ii trag bluzele in jos , intr-un colt Geo i Mia se srut... prea tarziu... i-a vzut. Urmeaz o moral de zile mari la care “vulpia” reuete s adune mai muli tineri decat la teatru. Cci nu ne ducem prea des, Romeo si Julieta sunt expirai, in schimb vedem filme. Fie c invadm cinematografele cu iubitul sau iubita de man (c in timpul filmului numai de privit nu ne arde noua, e altceva), fie c le piratm- filme vedem foarte multe. Dac eti regizor sau scenarist i vrei s faci un film adapteaz-te la gusturile noastre i vei avea succes. Uneori este uncool s crezi in iubire, trim intre jocuri pe calculator i filme. Nu dormim destul i unii dintre noi suferim de insomnie. M gandeam c poate tanrul din ziua de astzi este o combinaie nereuit a tehnologiei de ultim or cu omul preistoric.

In ora de mate rsfoiesc o revist pentru adolesceni care imi dicteaz ce s port. Parc m aflu Intr-o ar comunist unde toi oamenii trebuie rai in cap.

Se poart sportul, gecile de piele, prezervativul, parfumul, ciorapii cu modele, gaca mixt, blania artificial, distracia in dou, s pori jeani mulai cu tocuri. Frizura cu codie impletite, s ai muli prieteni, oja colorat, petrecerea in pijama. A ieit din trend magia neagr ( mai devreme sau mai tarziu se intoarce impotriva ta), feminismul, sosurile grele, s ai chef de ieit i s nu ai cu cine, coam de pr tapat la coal, fumatul, animaluele in blan, pielea uscat, s stai prin baruri, florile moarte, sex la intamplare, invidia, blana naturala, unghii exfoliate i maini neingrijite.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.