Setari Cookie-uri

Luna 6.2016 este luna Dragostei! Vezi cum te influenteaza energetic dubla vibratie a lui 6!

Luna iunie 2016 este despre dragoste, familie, emotii, dar si despre vindecarea ranilor mai vechi. Vezi ce amprenta energetica poarta luna aflata (nu intamplator!) direct in mijlocul unui an emblematic la nivel planetar!

In numerologie, luna iunie este considerata a fi luna universala a lui 6, iar in 2016 i se dubleaza vibratia (6.2016 = 6 + 2+ 0+1+6 = 15. 15=1+5=6). Merita mentionat si faptul ca 6 este considerat in numerologie a fi numarul dragostei, al armoniei, al protectiei, al relatiilor, dar si al alegerilor. Dubla sa vibratie din acest an pune accentul asupra familiei si caminului, ceea ce atrage dupa sine posibile schimbari in acest aspect. Dragostea si grija pentru familia sau tribul spiritual din care simtim ca apartinem sunt in centrul preocuparilor noastre in aceasta luna.

numerologie iunie, iunie

Foto: Giftography /Shutterstock.com

Energia lunii iunie 2016 este o energie putin mai molatica, mai domoala, mai pacifista decat cea a lunii mai care tocmai a trecut si purta energia lui 5. De aceea, trebuie sa profitam de ea pentru a ne reface structurile emotionale, a ne reincarca bateriile energetice si a ne putea autovindeca. Mai mult, iunie este luna de mijloc a unui an (si nu intamplator!) in care schimbarile la nivel planetar sunt colosale. De aceea, ea prezinta si un rol de tranzitie, de curatire, de pregatire pentru a trece intr-o noua etapa.

Citește și:

De asemenea, vibratia acestui numar vizeaza in primul rand emotiile si sentimentele, dar si puterea noastra de a le accesa pentru a consolida legaturile cu ceilalti si a ne vindeca rani mai vechi. 6 este si despre asumarea responsabilitatilor familiale si gasirea unui echilibru intre inima si datorie. In ceea ce priveste relatiile, exista o probabilitate mare ca in aceasta luna sa aiba loc multe nunti sau sa se nasca noi relatii de dragostye.

Intuitia poate deveni ghidul tau calauzitor in aceasta luna, iar creativitatea se manifesta plenar in acele domenii in care ai inclinatii.

Luna a 6-a din 2016 este si despre gasirea adevarului in inimile si in vietile noastre. Mintindu-ne pe noi insine nu mai putem progresa in nicio directie si de aceea jumatatile de adevar nu mai sunt deloc suficiente in aceasta luma. Pentru a putea gasi o solutie unei probleme sau situatii care ne preocupa trebuie sa fim in primul rand sinceri cu noi insine si sa ne asiguram ca avem in vedere toate premisele problemei respective inainte de a lua o decizie.

Citește și:

Citeste mai mult despre cum te influenteaza energetic dubla vibratie a lui 6!

Vizionare placuta


Kudika
10 Iunie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.