Setari Cookie-uri

Test it: ceai de slabit!

Incepand cu aceasta saptamana va propunem un nou tip de articole. Iata despre ce este vorba: in fiecare saptamana vom testa cate un tip de produse sau servicii: incepand de la ceaiuri de slabit, cosmetice si diete pana la saloane "de cartier" sau dimpotriva, "de fite".

Incepand cu aceasta saptamana va propunem un nou tip de articole. Iata despre ce este vorba: in fiecare saptamana vom testa cate un tip de produse sau servicii: incepand de la ceaiuri de slabit, cosmetice si diete pana la saloane “de cartier” sau dimpotriva, “de fite”. Asteptam in acest sens pe adresa office@kudika.ro propuneri de produse pe care vreti sa le testam pentru voi si chiar povestiri despre cat de multumite, sau dezamagite ati fost de un anume produs.

In urma cu o saptamana am selectat trei “cobai” din redactie si i-am rugat sa testeze trei tipuri de ceaiuri de slabit. Iata povestile lor:

Cobaiul nr 1: Roxana a testat ceaiul antiadipos chinezesc

Foarte multe persoane il laudau. Ca slabesti vazand cu ochii, ca te simti mai bine si mai supla si nu mai esti balonata samd. Avand in vedere ca imi doresc sa slabesc vreo 5 kg am raspuns la sugestia colegilor mei de a testa un ceai de slabit. Nu am reusit sa beau din acest ceai decat 2 zile. In prima zi n-am observat nicio schimbare... pana seara cand a inceput sa ma doara stomacul atat de rau incat ma treceau transpiratiile. Mi-am petrecut toata noaptea la toaleta. E drept, cred ca am slabit ceva, cel putin imediat, a doua zi de diminineata cantarul imi arata cu un kilogram mai putin - dar sunt sigura ca a fost de vina si deshidratarea. M-am incapatanat sa beau si a doua zi ceaiul, iar rezultatul nu a fost la fel de dureros ca in prima zi, dar e drept, am mancat numai paine prajita toata ziua.

Dupa aceasta experienta nu pot sa spun ca as recomanda unei prietene ceaiul chinezesc. E drept, kilogramul respectiv nu a fost pus la loc, dar n-as repeta pentru nimic in lume experienta din prima noapte.

Roxana

Cobaiul nr 2: Alexandra a testat ceaiul de slabit cu urzici

Eu m-am oferit drept cobai nu pentru ca voiam sa slabesc, ci pentru ca retin foarte multa apa. Stiam ca solutia cea mai buna ar fi sa inlocuiesc cafeaua cu ceaiul, dar tot amanam momentul fiindca sunt dependenta de cafea. Am ales ceaiul de urzici fiindca am citit despre el o multime de lucruri bune: ca ar stimula imunitatea, ca ar taia pofta de mancare prin reglarea glicemiei, ca ar preveni infectiile urinare si, cel mai important pentru mine, ca ar preveni retentia de apa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.