Setari Cookie-uri

Test it: ceai de slabit!

Incepand cu aceasta saptamana va propunem un nou tip de articole. Iata despre ce este vorba: in fiecare saptamana vom testa cate un tip de produse sau servicii: incepand de la ceaiuri de slabit, cosmetice si diete pana la saloane "de cartier" sau dimpotriva, "de fite".

Nu am avut neplaceri notabile, precum Roxana, am baut in fiecare dimineata cate o cana mare de ceai in loc de cafea. Pentru mine marea “batalie” a fost lupta cu somnul cauzata de absenta cafelei. De slabit, am slabit, insa prin eliminarea apei (efectiv m-am “dezumflat”). N-am dat jos grasime din doua motive: in primul rand pentru ca nu am tinut niciun fel de regim si in al doilea rand pentru ca nu prea avem ce sa dau jos - am spus inca de la inceput ca nu am probleme cu greutatea, ci doar cu retentia de apa.

Si, ca sa imi continui povestea, trebuie sa spun ca pret de 2-3 zile am dormit cu capul pe birou din pricina cafelei, sau mai bine spus, din lipsa acesteia. Apoi, incetul cu incetul, m-am obisnuit. Dupa o saptamana chiar nu mai simt nevoia de cafea. Si ma simt bine, am eliminat apa si am o senzatie de bine, ma simt mai usoara si mai sanatoasa, ca si cand as fi tinut o cura de detoxifiere.

Recomand ceaiul de urzici cu caldura tuturor celor care au macar una din problemele mele. Nu are efecte adverse, cu unica precizare ca in primele zile mergi din jumatate in jumatate de ora la toaleta fiindca surplusul acela de apa trebuie sa se elimine cumva!

Alexandra


Cobaiul nr. 3: Alina a testat ceaiul cu ghimbir

Eu sunt la regim de cand ma stiu. Am incercat toate dietele, pastilele si ceaiurile de slabit. Despre ceaiul de ghimbir nu mai auzisem, asa ca m-am decis sa il incerc si pe acesta: ce aveam de pierdut? Cand m-am dus sa-l cumpar de la farmacie, am devenit sceptica. Dupa ce am aruncat milioane pe pastile de slabit ineficiente, imi puneam sperantele intr-un ceai de cateva zeci de mii de lei (vechi). Il poti prepara si singura cumparand radacina de ghimbir de la Plafar, dar eu am preferat varianta usor de utilizat fiindca nu-mi faceam mari sperante.

L-am baut constincioasa in fiecare zi: cate o cana dimineata si una la pranz. Trebuie notat ca eu mananc in general destul de putin si dietetic, deci sunt sigura ca si alimentatia mea a jucat un rol important. Ce pot sa va spun este ca dupa o saptamana am slabit aproximativ jumatate de kilogram. Poate parea putin, dar eu nu am mai reusit sa dau jos nici macar un gram de cateva luni bune, prin urmare cred ca este o mare realizare. Am observat de asemenea ca taie pofta de mancare, in sensul ca nu iti amintesti ca trebuie sa mananci decat atunci cand te ia cu ameteala fiindca stomacul nu-ti “cere” de mancare.

Cred ca pot sa vorbesc ca o adevarata pofesionista intr-ale slabitului cand spun ca merita sa-l incercati. Plus ca nu aveti nimic de pierdut. Eu stiu sigur ca voi continua sa-l beau in fiecare zi. De-as slabi macar un gram pe saptamana tot e bine ca e in minus si nu in plus!

Alina

Saptamana viitoare!

Testam diferite mascara! Trimite-ne parerea ta pe office@kudika.ro!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.