Se pare ca faima si banii aduc cu sine si probleme cu legea si drogurile. Iata doar cateva exemple de barbati celebri care au pacatuit.

Top 10 amanti din carti: cei rai, cei urati si cei sexy

In urma cu cateva zile, Orlando Bloom a fost implicat intr-un accident de circulatie si a parasit locul accidentului, desi pasagerii din masina sa erau raniti. Actorul a fost urmarit de paparazzii de la TMZ inca de la plecare sa din clubul Green Room din Hollywood. Martorii afirma ca Orlando mirosea a bautura, dar politia nu a efectuat teste in acest sens. Imediat dupa ce a plecat din club, Orlando s-a urcat intr-o masina pentru a discuta cu soferul. Au vorbit in soapta, asa ca nu avem detalii referitoare la conversatie. Cu toate acestea, la sfarsit, Orlando si-a cerut scuze, spunand: “Nu am realizat ca este prietena ta.” Oare ce putem intelege de aici?

Iata si clipul:

Apoi s-a urcat in masina, in locul pasagerului din dreapta. Dupa putin timp, masina s-a oprit, iar Orlando s-a urcat la volan. Pe drum, o masina a schimbat brusc directia de mers, iar Orlando, incercand sa previna coliziunea, a tras de volan, oprindu-se intr-o masina parcata. Una dintre pasagere s-a ranit usor, iar cealalta si-a fracturat gatul. Actorul a coborat din masina si a plecat. A fost urmarit de fotografi, care l-au sfatuit sa se intoarca la locul accidentului. La insistentele acestora, Orlando s-a intors. Cele doua pasagere se afla acum in afara oricarui pericol.

Clipul de dupa accident filmat de papparazi de la X17 poate fi vizualizat aici.

Sunt multe semne de intrebare in ceea ce priveste accidentul. Unii presupun ca a fost cauzat de paparazzi, caci se pare ca atunci cand nu au subiecte de stire le creeaza. Indiferent de cauze, imaginea lui Orlando a fost sifonata. Chiar daca a baut, chiar daca nu a baut, chiar daca era in stare de soc, nimic nu explica insensibilitatea sa. Cine isi lasa la greu prietena din copilarie?

Top 7 cei mai sexy baieti rai din filme
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: