Setari Cookie-uri

Barbatii rai de la Hollywood

Se pare ca faima si banii aduc cu sine si probleme cu legea si drogurile. Iata doar cateva exemple de barbati celebri care au pacatuit.

Nu este prima data cand baietii de la Hollywood isi fac de cap.

In urma cu o saptamana, Kiefer Sutherland a fost din nou prins beat la volan. Este deja a patra oara cand se intampla acest lucru si de data aceasta nu mai scapa de inchisoare. El va sta 48 de zile la racoare.

Robert Downey Jr. este exemplul concret ca baiatul rau se poate cuminti. In 1996, el a fost arestat dupa ce politia a descoperit heroina, cocaina si un pistol in masina sa. La o luna diferenta, el a lesinat in casa unui vecin.

Drogat fiind, Robert a crezut ca a nimerit in propria casa. In 1999, a fost condamnat la 3 ani de inchisoare, pentru ca a incalcat termenii eliberarii sale conditionate. A stat doar un an acolo. Cu toate acestea, nu s-a invatat minte. I-a fost acordata a doua sansa prin rolul din Ally McBeal. Singura problema era ca scenariul a trebuit sa fie rescris de doua ori, pentru ca Robert nu ajungea la filmari, fiind retinut de mai multe ori de Politie pentru consum de droguri. Daca prima data David E. Kelley l-a iertat, a doua oara, a decis ca nu mai poate colabora cu actorul. In ultimul episod al sezonului 4, personajul interpretat de Robert trebuia sa se casatoareasca cu Ally McBeal. Scenariul a fost rescris si Robert a fost exclus din lista de actori. Robert este bine acum, dar nu stiu daca impatimitele serialului Ally McBeal vor putea sa il ierte.

Mickey Rourke este probabil prototipul baiatului rau de la Hollywood. A devenit celebru in anii'80 mai ales in urma rolului din “9 saptamani si jumatate”, dar cariera sa promitatoare a fost curmata brusc. Mickey a refuzat roluri importante, precum cel din filmul Pulp Fiction, alegand singur calea autodistrugerii. S-a intors la cariera sa de boxer si se pare ca exersat si pe sotia sa, s-a asociat cu nume grele din mafie, pentru ca in final, sa se relanseze la Hollywood. Filmul care l-a readus in atentia publicului este Sin City.

Sean Penn a avut dintotdeauna o pasiune pentru arme, pasiune pe care nu si-a neglijat-o nici in ziua nuntii cu Madonna, cand a tras in paparazzii prezenti la eveniment. Conflictele ulterioare cu jurnalistii i-au asigurat si un loc la inchisoare.

Colin Farrell a fost aproape dintotdeauna adept al petrecerilor, alcoolului si aventurilor. Si-a pierdut virginitatea la 15 ani cu o femeie de 35 de ani, care l-a agatat la o petrecere, l-a luat la ea acasa si l-a pus sa aleaga unul dintre cele 100 de prezervative pe care le avea in casa. La 16 ani a reusit sa enerveze un grup de 20 de baieti care au sarit sa il ia la bataie. Parintii l-au mutat la o alta scoala, dar se pare ca ii placeau mai mult pauzele decat lectiile. Din acest motiv, isi lua pauze cat mai lungi si cat mai dese pe care si le petrecea intr-un bar, consumand bauturi alcoolice. La 17 ani a fost exmatriculat dupa ce a lovit un profesor. La 18 ani facea terapie, intrucat era depresiv si dependent de droguri. S-a mutat in Australia timp de un an, in care a fost arestat pentru crima, dar s-a dovedit ca fusese o confuzie. Aici si-a descoperit si pasiunea pentru actorie. S-a intors in Dublin si intr-una din zile s-a trezit la realitate si si-a dat seama ca isi batuse joc de viata sa. A inceput sa joace in diverse productii minore, dar in cele din urma a fost remarcat de Kevin Spacey, care l-a ajutat enorm in cariera. Cariera sa l-a tinut departe de tentatii interzise. S-a concentrat pe viata profesionala si totul parea a merge in favoarea sa pana in decembrie 2005 cand s-a internat la o clinica de recuperare din cauza dependentei de droguri.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.