Setari Cookie-uri

Top 10 cel mai bine imbracate vedete in 2007

Care au fost cele mai bine imbracate vedete in 2007 si ce haine le-au oferit acest statut?

Care au fost cele mai bine imbracate vedete in 2007 si ce haine le-au oferit acest statut?

Locul 10 - Drew Barrymore

Ingerul blond al lui Charlie a ramas (si bine a facut!) la look-ul inocent. La decernarea Globurilor de Aur din acest an Drew a stralucit imbracata intr-o rochie alba care lasa la vedere mai putin decat toate celelalte colege de breasla la un loc.

Trebuie sa marturisim ca ne-am oprit asupra acestei vedete si pentru un alt motiv: in acest an Drew a pozat nemachiata pe coperta revistei People in scopul de a sustine frumusetea naturala. Ne-am frecat la ochi, am vazut ca nu este chiar atat de urata fara machiaj si am inceput sa o iubim din ce in ce mai mult pentru curajul sau!

Alte vedete care au pozat pe coperta revistei People fara machiaj sunt Jessica Biel si Eva Longoria.



Locul 9 - Kate Winslet


Gata cu bancurile pe seama prabusirii Titanicului din cauza lui Kate. De ceva vreme incoace actita arata genial si se imbraca pe masura. Din fericire nu a inceput sa dezgoleasca toate dotarile de la natura deodata, ci dimpotriva, a ales o rochie absolut decenta care a propulsat-o in topul celor mai bine imbracate vedete prezenta la decernarea Globurilor de Aur din acest an.








Locul 8 - Rihanna

Mica, mica, dar voinica! Rihanna a dat peste nas colegelor de breasla obisnuite sa se gaseasca in topurile celor mai bine imbracate vedete "furandu-le" locul 8.

Pe micuta Rihanna am premiat-o pentru tinuta purtata la VMA 2007. Pentru ca desi s-a zvonit ca ar fi grasa (!?) a avut curajul de a purta o rochie mulata pe coapse care ii statea superb!

Rihanna a ales o culoare tinereasca, destul de tipatoare, dar genial asortata cu roz-ul MTV-ului. Bravo Rihanna!








Locul 7 - Victoria Beckham

Cu ocazia reuniunii Spice Girls, Victoria si-a reinventat loook-ul... de parca ar mai fi fost nevoie!

Pentru o prezenta vesnic eleganta, pentru un stil impecabil si o atitudine fara cusur, i-am fi oferit un loc in top 3. Ne-am razgandit insa din pricina siluetei morbid de liniara pe care cu greu ar putea sta alte haine decat cele croite la comanda.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.