Setari Cookie-uri

Top 10 cel mai bine imbracate vedete in 2007

Care au fost cele mai bine imbracate vedete in 2007 si ce haine le-au oferit acest statut?

Locul 6 - Cameron Diaz

Uneori mai mult dezbracata decat imbracata, Cameron Diaz nu putea lipsi din acest top. De ce? Pentru ca arata bine in ambele ipostaze si orice petec de haina ii vine ca turnat!

De altfel frumusetea "infloritoare" a vedetei este justificata date fiind relatii prin care a trecut in ultima vreme si mai ales barbatii ce i-au fost rand pe rand jumatati. Ultimele barfe sustin ca frumoasa Cameron ar trai o poveste de iubire alaturi de mult-prea-doritul Jude Law. Desigur, acestea erau ultimele stiri din septembrie. Dumnezeu stie pe cine o mai fi iubind Cameron in octombrie!


Locul 5 - Penelope Cruz

Era si cazul ca Penelope sa arate bine avand in vedere ca in luna martie a acestui an a anuntat ca va lansa o colectie de haine pentru brandul Mango alaturi de sora sa, Monica.

Colectia celor doua surori contine atat piese vestimentare cat si accesorii.

Rochia din imaginea alaturata a fost purata la gala decernarii premiilor Oscar din acest an.



Locul 4 - Beyonce

Coapse late, fund proeminent, haine mulate si decolteuri adanci: faceti cunostiinta cu Beyonce. Aparent combinatia elementelor enumatate mai sus este catastrofala. Beyonce a demontat mitul femeii tip bat si si-a aratat formele sub lumina reflectoarelor. Probabil ca daca una din noi ar fi avut un asemenea curaj, n-ar fi fost aplaudat cu atat de mult entuziasm, insa trebuie sa acceptam ca vedetele beneficiaza de un statut aparte. Pana una alta, ii uram succes lui Beyonce in lupta ei pentru reinstaurarea formelor rubensiene si o includem in topul nostru pentru curaj.

Rochia din imaginea alaturata a fost purata la gala decernarii premiilor Oscar din acest an.





Locul 3 - Nicollette Sheridan si Michael Bolton

Pe locul trei intalnim un cuplu. Motivul? Nicollette Sheridan si Michael Bolton incep sa semene atat de bine incat in curand nu-i vom putea deosebi unul de celalalt. Slava Domnului ca unul din ei poarta rochie, iar cel de-al doilea costum. Si daca tot veni vorba de rochie, aruncand un ochi peste fotografia alaturata veti intelege usor de ce am ales acest cuplu pentru prima intrare in top 3.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Octombrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.