Setari Cookie-uri

Topul celor mai doriti barbati din lume

Se iau zece dintre cei mai vanati reprezentanti ai sexului tare si 3 de S: Superb, Seducator, Sexy, se amesteca bine, se analizeaza in detaliu (repet, in detaliu), si se trage linie. Rezultatul: topul celor mai doriti barbati din lume!

Se iau zece dintre cei mai vanati reprezentanti ai sexului tare si 3 de S: Superb, Seducator, Sexy, se amesteca bine, se analizeaza in detaliu (repet, in detaliu), si se trage linie. Rezultatul: topul celor mai doriti barbati din lume!

Noi va propunem zece barbati, le facem o scurta prezentare, iar voi decideti care merita sa fie numit cel mai dorit.


Wentworth Miller:
cel mai tare mix pe care ni l-am putea vreodata imagina intre un tata cu origini jamaicane, engleze si germane, si o mama cu origini rusesti, libaneze, franceze, siriene si olandeze. Wentworth Miller, o adevarata gura de oxigen in peisajul hollywoodian, este una dintre cele mai interesante si mai sexy figuri din cetatea filmului...apetisant, nu?




Matthew McConaughey: cel care a fost, de altfel, ales de publicatia “People” cel mai sexy burlac al anului, depasindu-l pe Justin Timberlake, un alt burlac celebru (prezent si in selectia noastra). Matthew McConaughey are acel tip de masculinitate care nu ofenseaza prin aroganta, un umor demential, un suflet mare si o ambitie care-l pastreaza cu picioarele pe pamant, conectat la realitate. Faptul ca e surprins mai tot timpul in ipostaze provocatoare, gol pe plaja afisand un corp perfect sculptat, nu poate decat sa ii mai aduca o bila alba...de fapt, cred ca acesta poate fi considerat, de departe, cel mai important atuu al sau.

George Clooney: ales, anul trecut, pentru a doua oara, de celebra „People Magazine”, cel mai sexy barbat din lume, egalandu-l astfel pe bunul sau prieten, Brad Pitt (locul 15), si devansandu-i pe mai tinerii sai colegi de breasla Ashton Kutcher (locul 3), Johnny Depp (locul 5), Leonardo Di Caprio (locul 8) sau Jake Gyllenhaal (locul 10). De ce iubim totusi acest burlac incurabil, recunoscut pentru numeroasele sale cuceriri? In primul rand este un barbat adevarat...face sport, are lipici la femei, isi ajuta prietenii la nevoie si nu a cazut prada celebritatii. In plus este bogat, are o cariera de succes si...incredibil de sexy in halat de medic.

Jude Law: londonezul de 35 de ani, unul dintre cei mai sexy barbati din lume. Asemenea lui Alfie, cel mai memorabil personaj interpretat vreodata, Jude emana prin toti porii senzualitate si sarm. Lucru care i-a facut pe multi sa creada ca nu este decat un alt baiat frumusel care-si incearca norocul ca actor...dar n-a fost sa fie asa, Jude Law fiind astazi privit drept una dintre cele mai interesante figuri din industria filmului. Mai mult decat atat, relatia cu frumoasa Sienna Miller si aventura cu bona, cu care a tinut prima pagina a tabloidelor o lunga perioada de timp, i-au conturat lui Jude o imagine de Casanova...care nu poate decat sa ne starneasca interesul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.