Setari Cookie-uri

Topul celor mai doriti barbati din lume

Se iau zece dintre cei mai vanati reprezentanti ai sexului tare si 3 de S: Superb, Seducator, Sexy, se amesteca bine, se analizeaza in detaliu (repet, in detaliu), si se trage linie. Rezultatul: topul celor mai doriti barbati din lume!

Justin Timberlake: cel mai sexy cantaret sau artist este o distinctie cu care fostul membru al trupei *NSYNC deja s-a familiarizat...motivul este simplu: “Hollywoodul nu se mai satura” de look-ul, miscarile si stilul provocator pe care-l promoveaza. In plus, trebuie sa-i recunoastem meritul metamorfozarii, inceputa odata cu lansarea in cariera solo si care inca se mai consuma.






Brad Pitt: in mod cert unul dintre cei mai norocosi oameni din lume. De parca nu era de ajuns ca a fost binecuvantat cu o frumusete mitologica (care l-ar eclipsa pana si pe Adonis) si ca e un actor de milioane (la propriu si la figurat), Brad este printre putinii care au reusit sa rapeasca inima celei mai sexy femei din lume, Angelina Jolie. Si asa cum il caracterizeaza chiar sotia sa: “Este un barbat mai barbat decat oricare dintre barbatii pe care i-am intalnit vreodata”.


Jesse Metcalfe: actorul cu sange portughez, italian si francez, este, fara discutii, cel mai sexy si mai cunoscut gradinar din lume...si, implicit, motivul pentru care reprezentantele sexului frumos lasau balta orice activitate pentru a se uita la serialul “Neveste Disperate”, cel putin la inceput. La 28 de ani, Jesse Metcalfe a intrat direct pe o pozitia fruntasa in topul celor mai irezistibili barbati de la Hollywood...nu degeaba ii sucise mintile frumoasei Gabriella Solis.



Colin Farrel:
actorul de origine irlandeza isi adjudeca, fara drept de apel, renumele de “baiatul rau al Hollywood-ului”. Accentul sau irlandez atat de fermecator si privirea seducatoare reusesc sa compenseze atitudinea misogina si sa-l faca un barbat extrem de dezirabil...sau chiar irezistibil in ochii unora dintre reprezentantele sexului frumos.



David Bechkam: cel mai sexy fotbalist...si tatic. Desi cei mai multi au criticat vehement plecarea din sanul galacticilor, se pare ca David Beckham a facut o mutare inspirata in momentul cand a semnat cu LA Galaxy, nu doar din punct de vedere financiar, dar si al faimei extra-fotbalistice. Nici nu s-a stabilit bine peste Ocean, ca seducatorul britanic s-a trezit asaltat de amerincance, in randul carora si-a facut foarte multe fane. Si nimeni nu stie mai bine ca David sa-si promoveze imaginea de familist convis.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.