Setari Cookie-uri

Deseneaza un porc, si iti voi spune cine esti!

Probabil ai auzit de testul arborelui, dar testul procului nu prea suna cunoscut. Tot de trebuie sa faci este sa desenezi acest animal si in functie de cateva detalii vei afla mai multe despre tine sau pur si simplu te vei amuza.

Probabil ai auzit de testul arborelui, dar testul procului nu prea suna cunoscut. Tot de trebuie sa faci este sa desenezi acest animal si in functie de cateva detalii vei afla mai multe despre tine sau pur si simplu te vei amuza.

Primul lucru pe care trebuie sa il faci este sa iei o coala de scris si un pix sau un creion. Acum deseneaza un porc. Nu sta foarte mult pe ganduri, testul nu iti testeaza aptitudinile artistice.

Nu trisa si nu te uita la interpretarea testului pana nu ai terminat desenul.

Acest test nu isi propune sa stabileasca un profil psihologic detaliat, este bazat pe cateva elemente de psihologie, dar scopul lui principal este de a te distra.


Testul porcului

1. Unde ai desenat porcul?

Daca porcul este desenat in partea de sus a paginii, atunci esti o fire optimista si vesela. Daca este desenat in centru, atunci de cele mai multe ori esti realista, nu intri in panica usor si reusesti sa privesti lucrurile in perspectiva. Daca desenul ocupa o mare parte din jumatatea inferioara a paginii, atunci esti cam pesimista si de multe ori iti pui bete in roate singura.

2. Pozitia capului

Daca porcul este orientat catre stanga, atunci esti foarte atasata de familie, crezi in traditie, esti extreme de sociabila si stii sa iti apreciezi prietenii.

Daca porcul se uita catre dreapa, atunci esti o fire foarte activa si energica, iti plac schimbarile si iti vine greu sa iti iei angajamente pe termen lung.

Daca porcul este desenat din fata, inseamna ca esti o persoana directa, care nu are nimic de ascuns. Iti place sa spui lucrurilor pe nume, chiar daca uneori adevarul este incomod.

Pentru interpretarea corecta a rezultatelor, sa speram ca nimeni nu a desenat posteriorul unui porc.

3. Te pierzi in detalii?

Daca ai facut mai mult o schema decat un desen in toata regula, atunci nu prea esti atenta la detalii, iti place sa iti asumi riscuri si iei decizii relative usor. Uneori esti prea neatenta si distrasa.

Daca imaginea abunda in detalii, atunci esti o fire analitica, obiectiva, un pic rece. Pui mai mare pret pe gandire decat pe sentimente.

4. Numara picioarele...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.