Setari Cookie-uri

Advertorial (P) Cand parfumul unui balsam iti trezeste amintiri si trairile cele mai aromate

Cand vine vorba de fluturi in stomac, nimic nu ma emotioneaza mai tare decat parfumul unei persoane, parfumul unei case, al unei carti sau parfumul unei amintiri. Imi schimba starea de spirit, ma duce cu gandul departe. Brusc ma regasesc in alte peisaje, cu alte sentimente (de regula, mai bune ca cele dintr-o zi aglomerata la birou).

Fiecare dintre noi are o serie de miresme preferate, pe care are grija sa le aiba aproape, fie ca discutam de clasicele parfumuri (de exemplu, acasa am peste 10 sticlute, dar toate au aceleasi note!), fie produse cosmetice, detergenti si balsamuri care isi impregneaza in hainele noastre arome chiar pana la faimosii braduti pe care ii agatam la oglinda retrovizoare.

De-a lungul timpului, am "colectionat" o serie de parfumuri care ma poarta departe in trecut si fac prezentul ceva mai dulce atunci cand simt ca am nevoie sa ma pierd in amintiri frumoase. O parte din ele sunt mai jos. Le-am selectat doar pe acestea pentru ca noile balsamuri de rufe Silan mi-au reaminitit de curand de ele si am inceput sa ma gandesc la ce inseamna parfumurile pentru mine.

Mediterranean: ma ajuta sa ma trezesc dimineata plina de energie si prospetime si, in plus, ma face sa gandesc pozitiv pe parcursul intregii zile.

Lavander Garden: efectul linistitor al lavandei ma duce cu gandul la plimbarile prin campurile mov din Provence, elimina orice urma de stres si durere de cap si ma ajuta sa am un somn linistit.

Fresh spring: imi reaminteste de un nou inceput, o revenire la viata, un motiv in plus sa credem in schimbare si intr-un viitor mai bun. Atunci cand sunt trista, caut sa gasesc parfumul primaverii chiar daca e alt anotimp afara.

Aromatherapy Orange Oil and Magnolia: mirosul de portocala ma inveseleste si este un excelent tonic, iar magnolia este recunoscuta pentru efectul sau anti-stres. Combinate, dau un rezultat care iti va infrumuseta seara dupa ore lungi petrecute la birou.

Aromatherapy Rose Oil and Peony: orice femeie isi doreste sa fie puternica si senzuala, sentimente oferite de mirosul imbietor al trandafirilor si al bujorilor. Daca trandafirul calmeaza starile nervoase si este recomandat in tratarea depresiilor, bujorul are o multime de proprietati benefice si simbolizeaza onoarea, vitalitatea si prosperitatea.

Parfum de trandafiri

Aromatherapy Citrus Oil and Frangipani: toata energia negativa si multimea de ganduri care se acumuleaza in timpul unei zile aglomerate se evapora cand ma prind in dans cu mirosul puternic de citrice acompaniat de frangipani. Citricele au acel ceva care te fac sa debordezi de energie!

Aromatherapy Patchouli Oil and Lotus: uneori am nevoie sa trec repede de la o stare de oboseala si amorteala la zambete si optimism, asa ca ma folosesc de parfumul combinat al florilor de paciuli si lotus.

Aromatherapy Jasmine Oil and Lily: liniste si fericire este ceea ce cauta fiecare dintre noi in momentele de repaus. Regasesc aceste doua sentimente in parfumul delicat al iasomiei si al crinului.

Pe mine m-au inspirit pentru acest articol variantele de parfum de la Silan care miros fix asa.

Te las sa te gandesti ce spune parfumul despre tine si sa descoperi din Quizz-ul Silan ce iti place si ce ti se potriveste.

Balsam de rufe Silan

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Sursa Foto Text: pexels.com


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.