Setari Cookie-uri

Advertorial Cadouri de Craciun pentru iubitorii de miscare

Craciunul de anul acesta e unul special. Pentru ca ai ocazia sa faci o bucurie acelei persoane dragi din grupul tau de prietene, nedespartita de bicicleta: la evenimente, la iesirile pe care le faceti impreuna, ii place sa o aiba mereu alaturi. Pentru ea, bicicleta e mai mult decat un mod de deplasare, e un stil de viata.

Advertorial

Odata cu venirea Craciunului, o poti surprinde cu un cadou care sa ii completeze bicicleta intr-un mod nebanuit: un cos de rachita de la Fabulous Baskets!

Impletite de mestesugari din diferite regiuni ale tarii, cosurile au un aer sic, si dau un farmec aparte oricarei biciclete. Pentru ca e Craciunul, cosuletul nu vine gol, ci plin cu bunatati si produse sanatoase, pe masura personalitatii posesorului. In plus, cadourile contin si elemente decorative, obtinute prin colaborarea cu diferite fundatii.

Asadar, pana cand noul look al bicicletei va face furori pe Instagram sau cand legumele si fructele proaspete din piata vor sta in cosul atasat bicicletei, bunatatile de Craciun pe care cadoul le contine vor fi principalul prilej de bucurie.

Cosurile de rachita pentru biciclete dau tonul unor noi trenduri si au puterea de a face oamenii fericiti. Chiar daca afara e inca frig, si prietena ta e inca departe de a intoarce priviri la urmatorul eveniment dedicat biciclistilor, cosurile Fabulous Baskets sunt un prilej de a-i oferi caldura sufleteasca, pana isi va putea scoate iar bicicleta la plimbare.

Comenzile pentru cadourile de Craciun se fac atat online pe www.fabulousbaskets.ro, cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Vizionare placuta


Kudika
16 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.