Setari Cookie-uri

Cel mai bine pazite secrete ale vedetelor

Sunt pe bune! Si unele sunt chiar fierbinti! Tv.Com a publicat un top cu cel mai strasnic pazite secrete ale vedetelor de la Hollywood. Nimic nu scapa ochiului vigilent al presei! Am tras si noi cu ochiul si le discutam impreuna cu voi pe cele care ne-au surprins cel mai tare. Spicuite si imbogatite. Dragelor, luati-va cafeaua si poftiti la o barfa mica!


De la doua blonde foarte atragatoare, trecem la o alta... blonda... sau este bruneta? Blonda, bruneta, roscata sau cum vrea ea sa mai fie acum, caci mai nou poarta peruca, de cand s-a ras in cap, un lucru este sigur: la inceputul carierei era blonda si nevinovata. Sau asa vroia sa para. Acum culoarea parului nu mai este singurul lucru in legatura cu care Britney Spears este confuza. Caci despre ea va vorbesc.

Va amintiti probabil imaginea curata pe care s-a straduit Britney sa si-o cladeasca la inceputul carierei. Desi scolarita cu codite avea mai degraba o atitudine obraznica decat una cuminte. Acum am putea sa ne laudam ca am mirosit-o noi de la bun inceput! Dar nu este asa. Brtiney chiar reusise sa convinga o lume intreaga de faptul ca este virgina si ca asa va ramane pana in noaptea nuntii sale. Strategie de marketing! Ii felicitam pe cei care au realizat-o.

Probabil ca in acea perioada au scazut dramatic vanzarile la prezervative, in special in SUA, caci Britney era un adevarat model pentru generatia de pustoaice atat de curtate de oameni precum Iri-al-nostru Columbeanu. Soc! Se pare ca micuta nu mai era virgina inca de pe la varsta de 14 ani( pe cand era inca blonda naturala). Iar de pe urma promovarii unei imgini atat de curate a profitat si Justin Timberlake. Cu care ea, bineinteles, a intretinut de fapt relatii sexule in perioada in care au fost impreuna. Eu o compatimesc sincer pe Britney pentru drama pe care o traieste, dar parca ne-am cam saturat si noi sa fim mintiti si serviti cu mere sterse frumos ca sa luceasca, dar atat de gaunoase.

Foto: PrettyOnTheOutside.com

Gata! Gata cu femeile! Mai trecem si la barbati, ca mai fac si ei (Slava Domnului!) greseli. Ei, da, Sylvester Stallone a jucat intr-un film porno! Asta inainte de a deveni celebru, pentru a mai castiga si el ceva banuti si a se face remarcat. La cat mai multe astfel de greseli! Filmul se numeste “Party at Kitty's and Studs” si recunosc ca inca nu l-am vazut, dar cu siguranta am sa-l caut, doar asa , din pura curiozitate, sa vad daca un actor se naste sau devine. Jocul lui actoricesc m-a captivat inca de pe vremea cand nu puteam sa inteleg de ce mesteca obsedant scobitoarea in filmul Cobra.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.