Setari Cookie-uri

Cel mai bine pazite secrete ale vedetelor

Sunt pe bune! Si unele sunt chiar fierbinti! Tv.Com a publicat un top cu cel mai strasnic pazite secrete ale vedetelor de la Hollywood. Nimic nu scapa ochiului vigilent al presei! Am tras si noi cu ochiul si le discutam impreuna cu voi pe cele care ne-au surprins cel mai tare. Spicuite si imbogatite. Dragelor, luati-va cafeaua si poftiti la o barfa mica!

Si ca sa vedeti totusi ca nu numai pe la noi exista Irinei... v-o mai amintiti pe cantareata mulatra Aaliyah? Poate ca hitul ei “Try again” va spune mai multe. Regretata cantareata care a murit in anul 2001 intr-un tragic accident de avion. Insa nu despre ea am vrut sa vorbesc in acest context, ci despre cel care i-a devenit sot pe cand aceasta avea numai 15 ani: R. Kelly. Acesta i-a produs si primul album, aparut tot in aceeasi perioada si intitulat “Age ain't nothing but a number”. Probabil ca varsta este uneori supraevaluata intr-o relatie, dar se pare ca pentru R. Kelly este chiar o obsesie, daca nu chiar o deviere comportamentala. Cantaretul a fost arestat in anul 2002, iar la adresa lui s-au formulat nu mai putin de 14 capete de acuzare, printre care pornografia infantila si acuzatia de a fi intreprins relatii sexuale cu o fetita de 14 ani. Nu mult sub varsta pe care o avea si Aaliyah cand cei doi au fost casatoriti. Procesul s-a tergiversat timp de 5 ani, iar anul acesta, in septembrie, el a fost chemat in sfarsit la tribunal pentru a fi judecat pentru pedofilie.

Cred ca pauza de cafea s-a cam terminat. Va las sa va intoarceti la treburile voastre, iar eu am sa pregatesc o noua “sedinta de discutii' pentru intalnirea urmatoare. Sa aveti o zi excelenta!

Un articol de Lucia Ionescu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2007
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.