Setari Cookie-uri

Advertorial Poti avea o locuinta perfect curata, in doar cateva minute, cu Rebel 25 Polar White de la Dirt Devil

De cele mai multe ori sa faci curatenie in casa nu este cel mai placut lucru. iti trebuie mult timp si ai nevoie de diferite aparate ca sa cureti fiecare tip sde suprafata in parte. Daca ai avut si invitati cu o seara inainte este si mai dificil, iar in cateva zile trebuie sa repeti tot procesul.

Advertorial

Cu o expertiza de peste 100 de ani, Dirt Devil vine in ajutorul celor care isi doresc o casa perfect curata si le ofera aspiratorul revolutionar Rebel 25 Polar White.

Aparatul beneficiaza de sistemul inovator Single-Cyclonic care separa eficient si imediat murdaria de praf pentru a preveni blocarea filtrelor si pentru a oferi o putere de aspirare constanta si puternica.

Eficienta superioara de aspirare este sustinuta si de filtrul HEPA. Acesta asigura o aspirare completa a prafului si impiedica revenirea acestuia in camera, fiind potrivit pentru persoanele alergice sau copii. De asemenea, filtrul ajuta la reducerea rezistentei aerului, oferind cea mai eficienta conversie a puterii de intrare in putere de aspirare. Rezultatul fiind un flux de aer maximizat pentru a beneficia de o performanta ridicata si de o curatare excelenta. Aspiratorul este prevazut si cu un filtru pre-motor, lavabil, cu o durata de viata indelungata.

Rebel 25 Polar White ofera randament maxim pe orice tip de suprafata avand un motor puternic si fiind incadrat in clasa energetica A pentru podele dure. De asemenea, are un design aparte avand carcasa transparenta, iar toate componentele sunt la vedere.

Rebel 25 Polar White este un aparat foarte eficient, performant si usor de folosit. Are o capacitate de 2,7L, este fara sac si are un design compact. Aspiratorul este insotit de un kit de accesorii ce include o perie standard si o perie 3in1 Combo compusa din o perie de tapiterie, o perie de mobilier si o duza pentru spatii inguste.

Avem si o veste buna pentru tine, de Black Friday poti achizition aspiratorul Rebel 25 Polar White la un pret special.

Toate ofertele Dirt Devil de Black Friday sunt disponibile aici: https://www.culinar.ro/black-friday-2016.

Fii la curent cu toate noutatile despre aparatele Dirt Devil si urmareste site-ul oficial www.dirtdevil-romania.ro sau pagina de de Facebook www.facebook.com/Dirt-Devil-Romania.


Kudika
18 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.