Setari Cookie-uri

De McHappy Day prietenii McDonald's sprijina Fundatia Ronald McDonald

Campania "Mi-e pofta sa fac bine" a adus si anul acesta la McDonald's persoane publice, parteneri, angajati si clienti care au devenit pentru cateva ore purtatori ai mesajului "Mi-e pofta sa fac bine" pentru a sustine Fundatia pentru Copii Ronald McDonald. Cel mai important eveniment din cadrul campaniei, McHappy Day, a avut loc pe 18 noiembrie la restaurantul McDonald's Unirii din Bucuresti. Pentru prima data, evenimentul a ajuns si in Timisoara pe 15 noiembrie, la restaurantul McDonald's Stadion.

Campania „Mi-e pofta sa fac bine” are ca scop principal strangerea de fonduri pentru sustinerea activitatii Fundatiei Ronald McDonald in Romania si pentru construirea celei de-a treia case Ronald McDonald. In 18 ani de cand activeaza in Romania, Fundatia a sprijinit peste 15.000 de familii in cele doua „Case departe de casa” din Bucuresti si Timisoara. Parintii nu platesc cazarea si pot fi aproape de copii, pentru a le oferi toata sustinerea si dragostea lor.

McHappy Day este cel mai mare eveniment anual al Fundatiei pentru copii Ronald McDonald. Persoane publice, parteneri, angajati si prieteni ai McDonald’s devin pentru o zi purtatori ai mesajului ”Mi-e pofta sa fac bine” pentru a sustine cauza Fundatiei pentru Copii Ronald McDonald. Nicolai Tand, Diana Munteanu, Amna, Diana Bart, Amalia Nastase se numara printre vedetele care au ales anul acesta sa fie alaturi de Fundatia Ronald McDonald si de familiile gazduite in cele doua „Case departe de casa”.

In cadrul campaniei ”Mi-e pofta sa fac bine!” desfasurata in perioada 14 – 20 noiembrie, McDonald’s doneaza Fundatiei Ronald McDonald cate un leu din pretul fiecarui Big Mac sau McChicken (sandvis sau meniu) vandut. De asemenea, in cadrul campaniei, in fiecare dintre cele 68 restaurante McDonald’s din tara, clientii, angajatii si partenerii companiei sunt incurajati sa doneze pentru cauza din acest an a Fundatiei in cutiile de donatii de la casele de marcat.

Despre Fundatia pentru Copii Ronald McDonald

Fundatia pentru Copii Ronald McDonald a fost infiintata in 1998 si este principalul donator pentru cele doua case Ronald McDonald din Timisoara si din Bucuresti care gazduiesc familiile copiilor spitalizati pe durata tratamentelor medicale indelungate. In total, peste 15,000 de familii au fost primite in aceste “Case departe de casa”. McHappy Day este cel mai mare eveniment anual caritabil pe care McDonald’s il organizeaza in vederea strangerii de fonduri pentru Fundatia pentru Copii Ronald McDonald.

De asemenea, incepand cu anul 2013 Fundatia este coordonata de un consiliu onorific, din care fac parte:

Prof. Univ. Dr. Dan Mircea Enescu, directorul spitalului de copii Grigore Alexandrescu

Prof. Univ. Dr. Margit Serban, directorul sectiei de hemato-oncologie a spitalului de copii Louis Turcanu

Dr. Alin Popescu, Medic specialist de medicina sportiva

Dna. Amalia Nastase, Founder & CEO Amalia Nastase Communications

Dl. Daniel Boaje, director general al McDonald’s Romania


Kudika
22 Noiembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.