Setari Cookie-uri

Cartile - alegeri inspirate pentru cadourile de Craciun

Se apropie Craciunul si ai ramas iar in pana de idei cand vine vorba de cadouri?! Iti recomand sase carti pe care oricine ar trebui sa le aiba in biblioteca.

Si nu doar sa le aiba in biblioteca, la vedere pe un raft, ci e musai sa le citeasca!

Sunt carti ce isi poarta cititorii pe meleaguri nemaintalnite, carti care au puterea sa trezeasca sentimente intense chiar si sufletele persoanelor insensibile si carti care salveaza vieti.

Ca sa-ti vin in ajutor, am ales carti din categorii precum beletristica, dezvoltare personala, hobby/jocuri, studii culturale. Iti ramane doar sa asezi pe o foaie lista cu persoanele dragi carora vrei sa le faci acest cadou si ce crezi ca i s-ar potrivi fiecaruia.

Grabeste-te, insa, pentru ca doar astazi Carturesti are o promotie pe care nu o poti scapa!

Carti de succes Mireasa tanara: 21,60 lei, Iubeste ploaia, iubeste viata: 27,92 lei

In cautarea fericirii: 21,60 lei

Libraria Carturesti sarbatoreste astazi 16 ani de existenta, iar cu aceasta ocazie isi rasplateste fanii cu oferta Flash Sales 1+1. Ce inseamna asta?

Citește și:

Inseamna ca la doua carti achizitionate, cea cu pretul mai mic o primesti cadou din partea lor. Profita acum ca sa scapi de goana dupa cadouri din decembrie!

Asadar, ai la dispozitie 1.000 de titluri din care sa le alegi pe cele care ti se potrivesc si se potrivesc celor carora vrei sa le faci un cadou de suflet.

Carti dezvoltare personala

Jocul vietii si cum sa-l jucam: 19,92 lei, Puterea prezentului: 25,60 lei

Carte de colorat: 59,90 lei

Nu uita ca si tu meriti sa te rasfeti si sa iti faci mici cadouri care sa iti faca ziua mai frumoasa! "Cartile sunt cloroformul binecuvantat al mintii." [R.C.]

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.