Setari Cookie-uri

Semnificatia zilei de nastere

Inca din Evul Mediu se cosidera ca ziua in care ne-am nascut ne influenteaza destinul si prefigureaza anumite trasaturi temperamentale, care, in timp, se pot sedimenta si devin trasaturi stabile. Cunoasterea acestei tipologii vine in sprijinul autocunoasterii, ne poate ajuta sa ne constientizam anumite defecte si sa le inlaturam, dar si sa ne valorificam calitatile.

Vedetele zilei: Tom Cruise, Mel Gibson, Jessica Alba, Cristina Ricci

Miercuri

Un cuceritor, pe toate planurile! Asta sunteti daca v-ati nascut miercurea. Persone active si puternic ancorate in realitate, sociabile si “de gasca”. Putin grandomani, va simtiti bine atunci cand vi se aduc complimente, desi uneori exagerate, si adorati sa fiti admirati si in centrul atentiei colective. Foarte loiali, sunteti intoleranti daca partenerul calca stramb pentru ca atunci nu ati mai putea sa va mandriti cu relatia voastra, lucru care va face o deosebita placere. Aveti grija sa nu exagerati cu crizele de gelozie! Sunteti deseori pe punctul de a va suspecta partenerul fara niciun motiv real. Uneori vi se reproseaza simtul autoritar exagerat, dar una peste alta sunteti o persoana pe care prietenii stiu ca pot sa conteze in orice situatie.

Cifre norocoase: 4 si 5

Planeta guvernanta: Mercur

Vedetele zilei: Brad Pitt, Angelina Jolie, Cameron Diaz, Kate Moss

Joi

Extrem de afectuosi insa si foarte exigenti. Oferiti iubire neconditionat dar cereti in schimb acelasi tratament. Trebuie sa tineti cont de faptul ca nu multi oameni au capacitate de a oferi fara retineri. Desi acest lucru pare sa nu conteze foarte mult pentru voi, mergand pe ideea ca daca voi puteti, ar trebui ca si partenerul vostru sa reuseasca. De aceea, de foarte multe ori preferati sa nu va implicati intr-o relatie superficiala, alegand singuratatea. Vreti totul sau nimic! Sunteti perfectionisti pe toate planurile: atat in relatia de cuplu, cat si in activitatea profesionala. Mare grija, deoarece de multe ori perfectionismul poate deveni un defect si riscati sa deveniti niste “neintelesi” si sa fiti parasiti de prieteni.Din fericire pentru voi aveti o capacitate naturala de a va inconjura cu persoane de incredere, care reusesc sa treaca peste “micile” vostre excese de zel.

Cifre norocoase: 6 si 8

Planeta guvernanta: Jupiter

Vedetele zilei: Bryan Adams, Charlize Theron, Jennifer Lopez, Fergie

Vineri

Persoanele nascute intr-o zi de vineri sunt carismatice, exercitand o puternica atractie asupra celor din jur. Intuitive si empatice, reusesc sa treaca dincolo de aparente. Pareti a fi manati de o neliniste continua, atat in plan ideatic cat si actional. Sunteti persone ciclice, trecand uneori rapid de la o stare de spirit la alta. Aceasta neliniste insa va macina, pentru ca nu aveti stabilitatea pe care o cautati, dar nu stiti cum sa o castigati. De cate ori pareti sa o fi gasit, ceva din voi vine si pune la indoiala tot ceea ce ati reusit pana atunci. Foarte creativi, aveti si o mare capacitate de sinteza, iar pentru voi asumarea responsabilitatilor este o necesitate si nu o obligatie. Acest lucru va mai poate domoli putin. Desi propunerile de colaborare curg, aveti tendinta de a reflecta prea mult, datorita nesigurantei specifice. Desi uneori este recomandat sa amanti unele decizii mai importante, aveti grija sa nu va faceti un obicei din asta si sa ratati astfel sansa vietii voastre!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.