Setari Cookie-uri

Semnificatia zilei de nastere

Inca din Evul Mediu se cosidera ca ziua in care ne-am nascut ne influenteaza destinul si prefigureaza anumite trasaturi temperamentale, care, in timp, se pot sedimenta si devin trasaturi stabile. Cunoasterea acestei tipologii vine in sprijinul autocunoasterii, ne poate ajuta sa ne constientizam anumite defecte si sa le inlaturam, dar si sa ne valorificam calitatile.

Cifra norocoasa: 5

Planeta guvernanta: Venus

Vedetele zilei: Gwen Stefani, Mariah Carey, Beyonce, Vanessa Paradis, Winona Ryder

Sambata

Sunteti extravertiti, optimisti, reusiti intotdeauna sa le ridicati celorlalti moralul si sa-i faceti sa zambeasca. Generosi si surprinzatori adeseori, in sensul bun, nu-i permiteti partenerului vostru sa se plictiseasca. Suntei persoane puternice si gasiti intotdeauna resursele necesare pentru a trece peste piedicile pe care poate cei invidiosi vor incerca sa vi le puna. Sunteti foarte responsabili si muncitori, dar uneori exagerati si riscati sa ajungeti la epuizare fizica. Altruismul va poate duce uneori la uitarea de sine. Poate ca nu ar fi rau sa va mai ganditi si la voi uneori cand luati o decizie. Felul vostru de a fi va ajuta foarte mult sa va creati legaturi durabile, care va vor deschide multe usi.

Cifre norocoase: 7 si 9

Planeta guvernanta: Saturn

Vedetele zilei: Ben Affleck, Julia Roberts, Madonna, Eva Longoria, Drew Barrymore

Duminica


Principalele trasaturi ale persoanelor care sunt nascute duminica sunt fermitatea si loialitatea. Daca loialitatea va va aduce numai satisfactii, atat in relatia cu prietenii cat si in relatia de iubire, caci vi se va raspunde in acelasi fel, inflexibilitatea crescuta s-ar putea sa va creeze probleme. Fermi, fermi, dar ganditi-va ca i se poate intampla oricui sa se mai si insele! Sunteti extrem de critici si exigenti cu ceilalti, cerandu-le sa se ridice intotdeauna la inaltimea asteptarilor voastre, care, trebuie sa recunoasteti, sunt putin exagerate uneori. Incercati sa va mai relaxati si sa-i mai ascultati si pe ceilalti din cand in cand. Si inca ceva: nu va temeti sa va mai si exprimati uneori si slabiciunile, cu toii le avem, iar recunoasterea lor nu va face altceva decat sa va aduca un plus de simpatie si sa topeasca putin stratul gros de gheata in care deseori va invaluiti.

Cifra norocoasa: 1

Planeta guvernanta: Soarele

Vedetele zilei: Johnny Depp, Halle Berry, Demi Moore, Woody Allen


Un articol de Lucia Ionescu
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.