Setari Cookie-uri

Advertorial Craciun cu traditii vechi si distractii moderne, pe Transfagarasan

Un Craciun de poveste intr-un loc minunat.

Traditiile si obiceiurile sunt cele mai frumoase elemente ale culturii romanesti, iar Sarbatorile sunt cel mai bun prilej de a le ”scoate in lume”. De fiecare data, romanii pun mare pret pe mesele imbelsugate, pe colindele autentice si pe ritualul taierii porcului, dar si pe conditiile de cazare si pe facilitatile moderne. Aceasta este ideea de la care au pornit reprezentantii hotelului Valea cu Pesti 4*, de pe Transfagarasan si pensiunii Casa Domneasca, din Curtea de Arges, cand au anuntat ca vor organiza un Craciun de poveste.



Te cazezi in conditii de lux, te bucuri de mic dejun si de pranz intr-un restaurant cu priveliste spectaculoasa asupra Lacului Vidraru, la cina ai parte de muzica si de atmosfera de sarbatoare. Mai mult, in pachetele de Craciun beneficiezi de un pranz special cu “taierea” porcului in ajun si de colinde, iar in Ziua Marii Sarbatori participi la un brunch traditional si, seara, la o cina festiva de Craciun, cu program artistic asigurat de un DJ, ansamblu folcloric si Mos Craciun care imparte cadouri copiilor. Iar daca la toate acestea adaugi acces la piscina, sauna si jacuzzi ori partide de bowling, biliard si ping-pong cu prietenii, sigur ti se contureaza imaginea unor Sarbatori de poveste la complexul turistic ”Valea cu Pesti” 4* (www.valea-cu-pesti.ro), situat pe malul Lacului Vidraru, pe Transfagarasan, la numai 8 km de Barajul Vidraru si la 38 km de Curtea de Arges, intr-o zona accesibila cu masina pe tot parcursul anului.

Pretul pachetelor de Craciun cu toate aceste facilitati incluse variaza intre 1.240 de lei (3 nopti cazare/ persoana/ loc in camera dubla), 1.450 lei (4 nopti cazare/ persoana/ loc in camera dubla) si 1.660 lei (5 nopti cazare/ persoana/ loc in camera dubla).

Pentru cei care prefera decorurile romantice urbane, pensiunea Casa Domneasca 4* (www. casa-domneasca.ro) aflata pe o colina din centrul vechi al municipiului Curtea de Arges, orasul regilor Romaniei, in apropierea Bisericii Domnesti, vechea curte domneasca a Basarabilor ”descalicatori de tara, datatori de legi si datini” si prima Mitropolie a tarii Romanesti, poate fi cea mai buna alegere. Aici oaspetii beneficiaza, de cina speciala de ajun, de brunch traditional si de cina festiva de Craciun si au acces la piscina, sauna sau jacuzzi. ”Turistii pot opta fie pentru cazare cu pensiune completa, fie pentru cazare cu mic dejun, cina de ajun, brunch traditional si cina festiva de Craciun. Trei nopti de cazare cu pensiune completa costa 890 de lei/persoana/ loc in camera dubla, patru nopti, 1.100 de lei, iar 5 nopti, 1.300 de lei/ persoana”, a explicat Dumitru Grecu, managerul hotelului Valea cu Pesti si pensiunii Casa Domneasca, adaugand ca, in cazul ambelor locatii, copiii beneficiaza de preturi speciale pentru cazare si masa.


Kudika
14 Decembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.