Setari Cookie-uri

Cadouri de Craciun pentru tata

Nu a fost niciodata usor sa alegi un cadou pentru un barbat, chiar daca este vorba de partenerul de viata sau propriul tata.

Motiv pentru care am incercat sa vin in ajutoru tau cu cateva solutii ideal pentru cadourile de Craciun. Nu sunt scumpe, nu sunt sofisticate, ci sunt utile si accesibile si vor fi cu siguranta primite cu zambetul pe buze de eroul tau.

Set elegant

Pregateste-ti tatal pentru evenimentele importante care urmeaza sa aiba loc in familie: masa in familie de Craciun, petrecerea de Revelion sau... nunta ta.

Set barbatesc

Set 3 piese: 228 lei

Fular in carouri

Nu poti sa dai gres in fata tatalui tau daca ii faci cadou un fular. V-a intelege ca, asa cum el a avut grija sa nu iesi iarna din casa fara caciula, manusi si fular, si tu vrei ca el sa fie fericit de frig si de vant.

Fulare barbatesti

Sal subtire: 64,90 lei

Manusi din piele

Manusile din piele sunt pentru barbatii eleganti si pun pariu ca eroul tau se numara printre acestia.

Chiar daca prezenta ta este suficienta in ziua de Craciun, o pereche de manusi din piele si cu interior calduros o sa ii demonstreze inca o data ca iti pasa si ca tii la sanatatea lui.

Citește și:

Manusi din piele

Manusi imblanite: 179,99 lei

Parfum

Amintirile cu cei dragi se pastreaza vii cu ajutorul fotografiilor sau al parfumurilor. Fa-i cadou tatalui tau un set Calvin Klein (apa de toaleta + gel de dus), dar nu uita sa iti parfumezi si tu o batista ca sa il simti mereu aproape.

Parfumuri barbatesti

Set Calvin Klein: 122,50 lei

Pahare Diamant

Pentru orice fata, tatal reprezinta regele palatului in care ea a copilarit si s-a transformat in femeie.

Asadar, tine-ti un toast in cinstea voastra cu paharele elegante in forma de diamant.

Cadouri de Craciun: pahare diamant

Set 2 pahare: 134 lei

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.