Setari Cookie-uri

Cum decoram masa de Craciun

Anul asta anunta-ti familia si prietenii apropiati ca masa de Craciun se organizeaza la tine acasa!

Pune la punct meniul, cauta pe internet retetele si asigura-te ca iti vor iesi delicioase, impodobeste bradul, impodobeste casa si nu uita de minunatele decoratiuni care vor anima masa de Craciun.

Imbracaminte pentru tacamuri si sticle

Pana sa guste din mancarurile gatite cu dragoste de tine, invitatii trebuie sa fie surprinsi din momentul in care se pregatesc sa se aseze pe scaunul de la masa.

Asta inseamna ca ar trebui sa faci rost de niste hainute dragalase pentru tacamuri si sticlele cu vin care se vor afla pe masa.

Om de zapada pentru tacamuri: 28 lei; Ren pentru sticla: 32 lei

Spiritul Craciunului

Ce nu poate sa lipseasca de pe masa sunt farfuriile de sarbatoare si un cos de paine cu personajele iernii. Cand vine vremea cafelutei, alege sa o servesti in niste cescute minunate pictate cu brazi de Craciun.

Un mic sfat: daca alegi sa fie totul in spiritul sarbatorilor de iarna, fata de masa o poti lasa intr-o singura culoare pentru a evita supraincarcarea.

Citește și:

Set 8 farfurii: 9,90 lei; Cosulet: 28 lei; Set cescute: 89 lei

Prajituri de la Mos Craciun

Iti zic eu ca invitatii nu se vor supara daca prajiturile nu ti-au iesit atat de bune ca ale mamei tale, insa servite in platouri cu personajele principale ale iernii, altfel vor fi primite. Glumesc, stiu ca prajitura in care vei pune dragoste o sa fie delicioasa!

Platou Mos Craciun: 13 lei; Platou oameni de zapada: 9 lei

Mie personal imi place ca fiecare coltisor al casei sa fie "imbracat" de sarbatoare, de la sufragerie si dormitor la baie si bucatarie.

Sursa Foto Front Page: shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.