Setari Cookie-uri

Cum sa-ti faci duminica mai frumoasa

Ah, duminica! Cea mai lenesa dintre toate zilele. Ziua in care lenevesti pana tarziu in pat. Ziua in care stai printre perne cu o cafea cu lapte, pana la amiaza. Ziua in care nu vrei sa lasi cartea inceputa din mana. Ziua in care refuzi sa faci altceva decat lucruri pentru tine. Poate si pentru ca a doua zi e luni, cine stie? Poate pentru ca asa s-a impamantenit, de ce nu? Ziua de duminica este destinata relaxarii supreme.

Eu m-am gandit la zilele mele de duminica. Cand ma gandesc la activitatile acestei zile, ma gandesc la confort si placere.

Ma gandesc la un halat pufos, la papuceii ce ma asteapta cuminti langa pat, doar ca sa ii port pana la bucatarie unde imi umplu din nou cana de cafea cu lapte.

Ma gandesc la cana de cafea “diluata” cu muuult lapte si ceva miere. O cana la fel de “lenesa” ca si duminica aceasta!Ma gandesc la o lenjerie de pat confortabila, in care sa ma alint pana pe la pranz. Si ma mai gandesc la:

Sfaturi de relaxare

Lenjerie: 229 lei; Halat: 139,99 lei; Cana: 33,44 lei; Papuci: 102

1. Un model simpatic de pijamale, in care sa ma simt bine, care sa fie lejere si care sa ma amuze.

Pijamale dama

Pijama: 139 lei

2. O paturica numai a mea, in care sa ma infasor, ca un pisoi alintat.

Patura groasa

Patura: 259,16 lei

3. Perne multe-multe (munte-munte de perne!) si pufoase, ideale de sustinut procesul lecturii lenese.

Citește și:

Perna decorativa

Perna decorativa: 87,13 lei

4. Un colt destinat lecturii, “by the bed” unde sa-mi pot lasa cartile ce asteapta sa fie terminate: o noptiera, o lampa de citit.

Lampa de birou

Lampa: 219 lei ; Comoda: 558 lei

5. Si pentru ca povestea unei duminici ideale sa aiba happy-end, mai e nevoie de cateva exemple de activitati de zi libera – o carte buna sau poate ceva chef de colorat pentru oameni mari. Cafeaua “aluneca” oricum!

Carti dezvoltare personala

De veche in lanul de secara: 18,95 lei; Magia florilor: 15,40 lei

Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.