Setari Cookie-uri

Mici accente colorate care iti schimba casa, la buget redus

Casa ta e precum garderoba! Din cand in cand are nevoie de o schimbare. De ceva nou. O mica “hainuta” pe ici, un accesoriu colorat, chic pe dincolo. Dar poate ca nu dispui mereu de fonduri atat de generoase asa incat sa iti pui si dressingul si casa la punct, conform ultimelor tendinte. Si-atunci ce e de facut?

Atunci, intram noi in schema si iti propunem cele mai chic piese de mobilier, accesorii si decoratiuni la cele mai bune preturi, cu care sa iti infrumusetezi bucataria, baia, dormitorul sau livingul. Asadar, iata cele mai frumoase piese de home deco la cele mai bune preturi, in functie de camera pe care doresti s-o improspatezi, cu un nou look:

1. Cand vine vorba de bucataria ta, ai putea sa te gandesti ca lucrurile nu stau tocmai bine in ceea de priveste bugetul. Dar ne-am gandit la cateva solutii la preturi mici ce vor oferi un look nou acestei incaperi.

Ce zici de rame deosebite in care sa asezi cateva poze sau postere gourmet? Sau, ce zici de o carpeta colorata?

Rama: 69 lei; Covor: 27,67 lei

2. Daca vrei sa ai un nou dormitor, e posibil si la un buget redus. O bancuta pe care sa asezi pernele decorative transforma total camera.

Si daca tot am amintit de perne, ce zici de cateva perne chic? La fel de accesibila ca pret poate fi si o noua lampa sau o noua veioza.

Citește și:

Perna decorativa: 52 lei; Bacheta: 1790 lei ; Veioza: 59 lei

3. Sufrageria ta poate avea un nou look cu un covor interesant sau o noua perdea ori draperie, si asta la un pret ce nu-ti afecteaza prea mult contul.

Covor: 83,35 lei ; Perdea: 159 lei

4. Iar daca iti doresti ca urmatoarea baie sa te surprinda cu mici detalii pe care sa-ti plimbi privirea in timp ce te relaxezi in straturi de spuma, iti recomand un set de cutii sau cosuri pentru cosmetice si accesorii.

Desigur, si un nou carucior de baie, o etajera chic sau o savoniera vintage-chic pot schimba atmosfera.

Scaun: 1225,07 lei ; Cutie: 79,90 lei

Sursa Foto Front Page: unsplash.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.