Setari Cookie-uri

Craciun fericit cu buget redus: 7 cadouri sub 100 lei

Cadoul bine ales nu trebuie sa fie neaparat scump. Poate in iarna aceasta nu stai tocmai bine cu bugetul. Poate ai atatea cadouri de cumparat incat trebuie sa fii mai cumpatata. Poate la tombola de Secret Santa ai un buget pe care sa nu-l depasesti.

Oricare ar fi motivul pentru care cauti cadoul de efect la pretul perfect, suntem pregatite sa-ti dam sfaturi bune-bune de shopping smart.

Am adunat pentru tine cateva sugestii de cadouri WOW cu limita de buget. Pentru ca da, conteaza si intentia, dar si rezultatul, am luat “la mouse” magazinele online si iata ce am gasit pentru un Merry X-mas veritabil, cu cadouri sub 100 lei:


1. Tricoul, puloverul, accesoriul de cap Christmassy e perfect de daruit si colegului de birou si bunicii. Amandoi se vor amuza!

Decoratiuni de Craciun: coronita cu caciula

Coronita: 24,99 lei


2. Setul de lumanari parfumate sau de aromaterapie va fi aprins cu folos in toate serile libere de sarbatori.

Lumanare parfumata

Lumanare: 63,90 lei


3. Ornamentele de brad sunt o solutie desteapta, amuzanta si foarte practica. Un glob chic sau o instalatie de lumini draguta, ori poate o coroana de brad, de atarnat la usa, tu alegi!

Citește și:

Decoratiuni de Craciun

Decoratiune: 56,90 lei


4. Urmeaza sa dai cadoul unei pasionate de moda? Cumpara-i un set de cercei chic. Se poarta cerceii diferiti – unul de tip stud si celalalt acoperind lobul urechii. Va aprecia gestul, poate isi dorea chiar ea sa caute o astfel de pereche!

Bijuterii dama

Cercel: 53 lei


5. Cartile sunt intodeauna o idee buna. Cumpara fie un volum important la acest buget, fie cateva carti dintr-o colectie, sa atingi acest prag.

Carti dezvoltare persoanal

Carte: 31,36 lei


6. Pana in 100 lei mai poti cumpara o agenda de birou tres-chic. Asa, gandul va zbura la tine cu fiecare folosire.

Cadouri de Craciun: agenda

Agenda: 84,99 lei


7. Pentru doamnele elegante, un cadou apreciat (de ele) si la un buget prietenos (apreciat de tine) ramane esarfa. Alege un model dintr-o textura de calitate!

Fulare

Fular: 99 lei


Sursa Foto Front Page: pixabay.com

Vizionare placuta


Iulia scrie. Scrie content. Scrie despre modă, beauty, vacante. Iulia scrie despre trăiri și gânduri. Iulia scrie cărți pentru copii și un roman. Iulia scrie și aplică strategii în...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.