Setari Cookie-uri

Gesturile nebunesti ale vedetelor in numele iubirii

Cum ne mai exprimam dragostea zilele astea? Un simplu “te iubesc” spus din toata inima pare a nu mai fi suficient, o imbratisare puternica si un sarut pasional sunt demodate, nici macar dansul pe care unii dintre noi il prestam transpirati de jena pare a nu mai fi convingator.

Cum ne mai exprimam dragostea zilele astea? Un simplu “te iubesc” spus din toata inima pare a nu mai fi suficient, o imbratisare puternica si un sarut pasional sunt demodate, nici macar dansul pe care unii dintre noi il prestam transpirati de jena pare a nu mai fi convingator.

Se pare ca acum se pune un accent mult mai mare pe opulenta gesturilor facute pentru a demonstra iubirea decat pe semnificatia sau sinceritatea lor. Important este sa stie si ceilalti cat de mult ne iubim, si daca el, ca un animal, prin natura lui insensibil la estetic si gesturi delicate provenite din adancul unui suflet gingas, uita cumva de cadou... Ei bine, de aici va las pe voi sa continuati. Eu stiu numai ca nu mi-as dori sa fiu in locul confratelui meu. De aceea m-am gandit sa ma inspir putin de la vedete, sa vad ce fac ele pentru a-si demonstra iubirea. Poate va vine si voua o idee.

Deocamdata eu pendulez intre a-mi face un tatuaj ( desi am fobie de ace, si pana la urma carui barbat ii place sa fie intepat? ), intre a ma da in spectacol in public, eventual in fata Guvernului , sau a renunta la o particica din fizicul meu superb... Dupa modelul vedetelor. Oare o suvita din minunatul meu par ar fi suficient? As ambala-o, evident, intr-o folie aurie pe care as adauga cu stil mesajul “ Din dragoste... pentru totdeauna”.

Tatuaje cu dragoste

De ce un tatuaj? Evident ca am fost inspirat de muza barbatilor , Angelina Jolie. Si daca ati crezut ca numai pentru Billy-Bob Thornton si-a facut ea un tatuaj, v-ati inselat. Se pare ca Angelinei ii place sa sufere atunci cand iubeste. Sau cel putin ii placea. Nu numai numele lui Billy Bob a avut cinstea de a fi purtat pe trupul de Afrodita, ci si fratele ei s-a bucurat de o astfel de cinstire. Din dragoste frateasca, evident, ca si sarutul celor doi ca intre frati. Bine ca nu am o sora, poate sub vraja ei as fi incercat-o si pe asta. Dar slava Domnului, provin dintr-un popor conservator, si nici chiar sub fascinatia Angelinei nu m-as fi supus oprobriului public. Oricum pentru fratele ei, James Haven, a ales ceva mai simplu, marcand iubirea pentru el printr-un simplu H. Iar subiectul celebrelor bijuterii sangeroase nu mai are rost sa-l dezvolt, nu stiu daca s-ar mai gandi cineva sa poarte sangele iubitului la gat. Plus ca gestul a fost atat de infiorator, incat repetat si-ar pierde farmecul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.