Setari Cookie-uri

Gesturile nebunesti ale vedetelor in numele iubirii

Cum ne mai exprimam dragostea zilele astea? Un simplu “te iubesc” spus din toata inima pare a nu mai fi suficient, o imbratisare puternica si un sarut pasional sunt demodate, nici macar dansul pe care unii dintre noi il prestam transpirati de jena pare a nu mai fi convingator.

Si se pare ca nici Ziua de Sfantul Valentin nu este intotdeauna cu noroc. Dupa divortul de Tom, Roseanne s-a casatorit chiar in aceasta zi cu bodyguardul ei, insa au divortat sapte ani mai tarziu.

Si Johnny Depp a suferit din dragoste. Dupa indelung mediatizata relatie cu Winona Rider, el si-a modificat celebrul tatuaj “Winona Forever” pe care il avea pe brat si a pastrat numai “Wino Forever”. Probabil ca nu era pregatit sa renunte definitiv la relatie. Mai tarziu el l-a schimbat total, dedicandu-l mamei sale. Nu-mi explic exact cum acest tatuaj a devenit “Betty Sue”, cert este ca s-a intamplat. Oare Johnny asocia imaginea Winonei cu cea a mamei sale?

Cand blondele gandesc

Dar surpriza vine din partea blondei cu cariera bine intretinuta de cei mai celebri sani siliconati, Pamela Anderson. Intrucat ea declara ca: “Daca incep sa gandesc prea mult, intru in panica”, se pare ca s-a panicat cam tare cand s-a despartit de Tommy Lee. Ea isi tatuase prenumele fostului sot pe inelar. Dupa despartire “Tommy” a devenit “Moomy”. Sau poate ca nu a fost vorba despre panica, haideti sa ii acordam prezumtia de nevinovatie. O fi fost pur si simplu instinctul de conservare care a determinat-o sa evite durerea.

Langa inima ta, vine maseaua mea

Si daca tatuajele nu va incanta si nici bijuteriile insangerate, incercati cu o masea. Tineti minte ca in copilarie aruncam dintii de os la ciori pentru a ne aduce unii de otel? Ce risipa! Scarlett Johansson s-a gandit sa renunte la o masea de minte pentru a o face cadou iubitului ei. Bine ca Zana Maseluta nu atenteaza si la ele. Iubitul ei, Ryan Reynolds, a primit drept cadou aniversar aceasta pretioasa bucatica din Scarlett, frumos ambalata in aur. Sper ca i-a spus ce reprezinta, pentru ca asa ambalata omul ar putea sa poarte fragmente umane la gat si nici macar sa nu stie. Ah, dar da, reprezinta o dovada a iubirii. Mai conteaza sub ce forma s-a materializat?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.