Setari Cookie-uri

Gesturile nebunesti ale vedetelor in numele iubirii

Cum ne mai exprimam dragostea zilele astea? Un simplu “te iubesc” spus din toata inima pare a nu mai fi suficient, o imbratisare puternica si un sarut pasional sunt demodate, nici macar dansul pe care unii dintre noi il prestam transpirati de jena pare a nu mai fi convingator.

Oricum toate aceste dovezi, desi extrem de puternice, nu au trecut proba timpului. Nici spiritual nici material. Billy Bob a fost sters atat din sufletul cat si de pe umarul Angelinei. Cum i-a dovedit lui Brad ca il iubeste? Pai in primul rand i-a facut un copil. Hm... banal si totusi atat de uman. Si a mai facut ceva de dragul lui: a renuntat la bisexualitate si pornirile usor perverse. Cel putin asa declara ea chiar la scurt timp dupa ce l-a intalnit pe Brad. Nici Brad nu se lasa insa mai prejos. Se pare ca el pregateste micul dejun pentru copii, lasand-o pe Angelina sa se odihneasca. Atat de simplu, atat de romantic! A fost nevoie de atat de putin pentru a imblanzi fiara! E drept ca acum instinctul de animal nu-i mai este intretinut de sangele atarnat la gat.

Sursa foto:





Angelina nu este singura care a incercat sa ofere trainicie relatiei cu ajutorul tatuajelor. Paris si-a tatuat si ea funduletul in numele dragostei pe care i-a purtat-o odata lui Nick Carter. Iar acesta i-a oferit lui Paris un loc la incheietura mainii. Fiecare iubeste cum poate mai bine. Intre timp insa Paris a renuntat la exclusivitatea pe care i-o oferise lui Nick, stergandu-si tatuajul. Si Nick a refacut tatuajul, adaugand o cruce si transformand numele “Paris” in mesajul : ”Old Habits Die Hard”. Nu stim exact la ce obiceiuri proaste se refera mesajul de pe mana lui Nick.

Cand Dragostea doare, Despartirea doare si mai tare...

Urmatoarele personaje castiga detasat cursa pentru premiul cel mare la categoria: “Cand dragostea doare, iar despartirea doare si mai tare”. Roseanne Arnold, indragita interpreta a personajului din comedia care-i poarta numele, nu s-a zgarcit in privinta spatiului alocat declaratiei de iubire. Ea si-a tatuat dosul generos (scuzati-ma, chiar nu am gasit un termen mai delicat) cu mesajul : “Proprietatea lui Tom Arnold”. Oare se referea numai la acea parte anatomica? Tom a fost si mai generos: si-a tatuat portretul Roseannei pe piept. Dar unde dragoste nu e, nimic nu e... Poate ca asa si-au spus si ei dupa ce au divortat si, evident, au renuntat si la tatuaje.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.