Setari Cookie-uri

Vedete bantuite de Spiritul lui Bachus

Artistul si bautura... o pereche ce pare mai potrivita chiar decat Adam si Eva. Asta si din cauza ratei crescute a consumului de alcool printre artistii din orice categorie. Oare asta ne face pe toti artsiti ? Eu afirm ferm ca nu. Desi am senzatia ca uneori chiar au aceleasi manifestari usor stangace, ajung acolo unde oamenii obisnuiti sau in mod obisnuit nu reusesc sa ajunga : la informatiile stocate in subconstient. Artistii sunt dezinhibati mai ales pe scena si in raport cu presa, alcoolul are acest efect. Perturbari de personalitate ? Si de o parte si de cealalta. Alcoolul accentueaza efectele depresive, artistii sunt in marea lor majoritate depresivi... Poate ati inteles deja ca am restrans categoria artistilor la aceea a ‘artistilor’ de la Hollywood. De ce am folosit ghilimelele ? Este o optiune personala, voi sunteti liberi sa hotarati singuri daca au fost sau nu folosite in mod justificat.



Ride the right pony

Dar Paris se descurca foarte bine si singura, sau oricum nu neaparat in duo-ul care a facut-o celebra. Aici ea danseaza alaturi de Nikki, surioara ei mai mica. Insa suficient de mare incat sa afle de la sora ei mai experimentata despre placerile vietii.

Inainte ca visul sa devina cosmar

Si Britney a demonstrat de nenumarate ori ca se descurca la acest capitol si fara Paris. Desi multi au spus ca blonduta mostenitoare a initiat-o pe blonduta fosta printesa, pardon fosta cu par si fosta blonduta si fosta in general. Din pacate invatacelul si-a depasit maestrul. Cel care o filmeaza este chiar Kevin Federline, pe vremea cand inca nu erau casatoriti.




Noua stea bahica

Se spune ca atunci cand se stinge o stea apare una noua. Dar constelatia lui Bachus continua sa se imbogateasca. Poate stelele dispar de pe covorul rosu, dar asta numai pentru a intra intr-un centru de dezintoxicare sau intr-un bar. Ordinea chiar nu conteaza, oricum cele doua destinatii se intrepatrund si se succed constant.



Si tu Brutus...

Fostul sex-simbol al femeilor, cel care facea furori pe nisipul fierbinte in serialul ‘ Baywatch’ a ajuns sa serveasca masa de pe podea, asta in timp ce era filmat de fiica lui in varsta de 16 ani. Trist, trist, mai ales cand sunt implicati si copiii.



Las’ ca ne-ntelegem noi...
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.