Setari Cookie-uri

Vedete bantuite de Spiritul lui Bachus

Artistul si bautura... o pereche ce pare mai potrivita chiar decat Adam si Eva. Asta si din cauza ratei crescute a consumului de alcool printre artistii din orice categorie. Oare asta ne face pe toti artsiti ? Eu afirm ferm ca nu. Desi am senzatia ca uneori chiar au aceleasi manifestari usor stangace, ajung acolo unde oamenii obisnuiti sau in mod obisnuit nu reusesc sa ajunga : la informatiile stocate in subconstient. Artistii sunt dezinhibati mai ales pe scena si in raport cu presa, alcoolul are acest efect. Perturbari de personalitate ? Si de o parte si de cealalta. Alcoolul accentueaza efectele depresive, artistii sunt in marea lor majoritate depresivi... Poate ati inteles deja ca am restrans categoria artistilor la aceea a ‘artistilor’ de la Hollywood. De ce am folosit ghilimelele ? Este o optiune personala, voi sunteti liberi sa hotarati singuri daca au fost sau nu folosite in mod justificat.

Acum, James, am inteles ca te simti bine, arati bine, mirosi bine, canti bine si faci dragoste bine... si totusi de ce au parut probleme in Paradis ? Poate ceva probleme de comunicare ?




Ca pestele pe uscat

Kiefer Sutherland este chiar simpatic. Desi gatul lui chiar uscat nu era. Dar ce poate sa raspunda un om atunci cand i se spune ca este un pirat? Evident, sa demonstreze ca poate sa inoate in orice situatie.



Ziua buna de dimineata se cunoaste

Paula Abdul stie foarte bine asta. Cu atat mai mult cu cat entuziasmul ei s-a manifestat intr-o transmisie in direct. Ma intreb cum s-a mai simtit cand s-a uitat in reluare? Parca totul apare deformat in reluare.




Triada Presedintilor

Dar cine spune ca presedintele unei tari trebuie sa fie intotdeauna sobru? Poate ca in adancul sufletului el este un artist si sufera. Mai grav este cand exista si dovezi. Si totusi vorbim despre liderii unora dintre cele mai mari puteri ale lumii: Rusia- tara in care vodca are muzeul propriu, Franta- tara vinurilor fine, si in sfarsit SUA- tara tuturor posibilitatilor.

Putin



Bush

De ce doua clipuri? Pentru ca are un nume predestinat si pentru ca este presedintele SUA...


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.