Setari Cookie-uri

Cei mai dotati barbati

Pentru reprezentantii sexului tare subiectul virilitatii este unul foarte sensibil, mult mai sensibil decat este pentru femei subiectul celulitei. Asadar cine spunea ca barbatii nu sunt si ei sensibili?

Pentru reprezentantii sexului tare subiectul virilitatii este unul foarte sensibil, mult mai sensibil decat este pentru femei subiectul celulitei. Asadar cine spunea ca barbatii nu sunt si ei sensibili? Numai ca ei fac de multe ori abuz de masculinitate lor, incluzand-o in limbajul cotidian si oferindu-i nenumarate valente. Asta probabil din respect cat si pentru a conferi limbajului forta si credibilitate.

Cert este ca spiritul competitiv al barbatilor se manifesta chiar si la acest nivel desi intr-o forma mult mai subtila decat se manifesta de exemplu femeile in ceea ce priveste marimea de la sutien sau numarul de kilograme pierdute. Asta si pentru ca forma lor este ceva mai greu de ghicit decat formele feminine despre care vorbeam, desi asa cum exista sutiene cu buretei se poate lucra si la aspectul lor. Si asa cum multe femei isi expun formele in public exista si barbati, chiar celebri, care simt nevoia sa impartaseasac cu ceilalti aspectele darurilor intime.

Tommy Lee de exemplu a fost considerat pentru foarte mult timp un zeu al virilitatii. Isi crease o imagine de “demon” al sexului, un bad-boy al rock-ului care in plus s-a bucurat de favorurile celor mai celebre silicoane din lume, alianta care a sporit renumele bijuteriilor proprii. Si iata inca odata dovada ca imaginea de sine se formeaza pe baza reactiilor din exterior: Tommy Lee a fost convins ca are “vigoare” generoasa de catre femei cu experienta in domeniu.

In urma cu multi ani declara pentru publicatia “Blender Magazine” ca si-a dat seama cat este de viril abia dupa ce a inceput sa-si faca de cap cu starlete porno care evident vazusera multe la viata lor. Si acestea au descoperit ca are potential si i-au impartasit si lui descoperirea. Evident ca atunci a inceput si el sa creda pentru ca, dupa cum el insusi declara, acele femei il comparau cu o diversitate de forme si asa a ajuns sa divorteze si de prima lui sotie Heather Locklear, pentru ca odata descoperita importanta resursa, ea trebuia sa se faca utila si cunoscuta.

Singura probleme este ca unii oameni isi pierd masura in momentul in care sunt gadilati prea mult. La fel a patit si Tommy. Si-a pierdut cu adevarat masura in ochii celor care il idolatrizau sau il invidiau atunci cand a dezvaluit-o in cadrul unui concert. La propriu, Tommy nu si-a mai putut pastra pantalonii pe el, prea mult isi tinuse potentialul incatusat. Este adevarat ca acum exista libertate de exprimare, dar pentru Tommy in acest caz chiar ar fi fost mai bine daca s-ar fi exprimat ceva mai ferit. Si iata asa s-a ruinat un mit al muzicii rock!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.