Setari Cookie-uri

Cei mai dotati barbati

Pentru reprezentantii sexului tare subiectul virilitatii este unul foarte sensibil, mult mai sensibil decat este pentru femei subiectul celulitei. Asadar cine spunea ca barbatii nu sunt si ei sensibili?

Copyright foto: Rita Molnár


Daca ar fi sa ne luam dupa aprecieri proprii si Charlie Chaplin a fost un barbat deosebit din punctul de vedere al masculinitatii. Dar nu numai. A dovedit mai bine decat oricine ca este cu adevart inimitabil chiar si de catre el insusi in momentul in care s-a inscris intr-un concurs de imitare a lui Chaplin si a iesit pe locul trei. Ceea ce ne intereseaza pe noi insa este faptul ca marele comic, desi s-a ferit intotdeauna sa comenteze despre viata lui amoroasa, si-a numit penisul ca fiind “A opta minune a lumii”. Nu stim exact cum sa comentam afirmatia lui, este posibil as fi fost o minune pentru el, cert este insa ca suna interesant.

Foto: Wikipedia

Pe o lista neoficiala a barbatilor virili ii mai regasim si pe idoli masculini precum Jimmy Page, Mike Tyson, Frank Sinatra sau Eddie Murphy. Marele actor Gary Cooper era cunoscut nu numai pentru talentul lui actoricesc ci si pentru faima pe care si-o facuse in cetatea filmului, el fiind numit “marele organ al Hollywood-ului”.

Comicul Milton Berle s-a bucurat de o reputatie asemanatoare, spunandu-se despre el ca ar fi avut cel mai mare organ de la Hollywood, aceasta fiind o tema larg dezbatuta timp de multi ani. Scriitorul Alan Zweibel povestea ca actorul i-a aratat penisul si ca avea intr-adevar dimensiuni impresionante.

Si actorul Jonah Falcon este cunoscut pentru organul lui impresionant. De fapt pe acest aspect s-a bazat cariera lui, dupa ce a aparut in documentarul din anul 1999 produs de postul de televiziune HBO: “Private Dicks: Men Exposed” in care barbatii se angajau in discutii despre organele masculine lasandu-le, evident, pe ale lor la vedere. In anul 2006 Falcon a aparut si in documentarul produs de postul britanic Channel 4, documentar numit chiar “Cel mai mare penis din lume.”

Iata deci ca se pot organiza si discutii despre masurile masculine si nu numai despre cele feminine. Totusi nu am vrut sa prezentam un fel de actiune de genul “femeile contraataca” ci sa ne delectam si noi cu amanunte picante din sfera masculinitatii, uitand macar pentru cateva momente pictorialele generoase pe care femeile le ofera din belsug.




Foto: Wikipedia
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.