Setari Cookie-uri

Cei mai dotati barbati

Pentru reprezentantii sexului tare subiectul virilitatii este unul foarte sensibil, mult mai sensibil decat este pentru femei subiectul celulitei. Asadar cine spunea ca barbatii nu sunt si ei sensibili?

Foto: Wikipedia

Poate ca Tommy a incercat sa il copieze pe adevaratul idol, Jim Morrison, pe care femeile il adorau si barbatii isi doreau sa fi fost atat de norocosi incat sa se fi nascut in pielea lui. Jim si-a expus de asemenea organul intr-un concert din Miami si in urma gestului considerat obscen a fost arestat. Insa Jim nu avea motive sa se rusineze si cu siguranta nu si-a pierdut farmecul masculin in urma gestului sau. Asadar iata-l pe primul barbat viril de pe lista: Jim Morrison, cel care a deschis calea pentru imitatori mai putin inspirati.

Trecand si la alti barbati cu adevart virili nu putem sa il omitem pe Jimmy Hendrix. Zeul chitarei electrice, pe care o putea manui dumnezeieste si cu dintii, tinand-o la spate sau chiar cu ea in flacari. Show-urile lui erau cu adevarat electrizante si se pare ca in privat, cand canta pentru prieteni, se autodepasea. Insa in privat maiestria muzicii si a chitarii lui era depasita de potentialul lui sexual, despre care o amanta spunea ca era masurabil cu instrumentul muzical pe care il folosea atat de bine.

Actorul Liam Neeson este un alt barbat care se bucura de referinte bune in domeniu. Si nu din partea oricui ci din partea supermodelului Janice Dickinson, fosta gratie feminina care se lauda ca a avut peste o mie de amanti. Cu atat mai merituos Liam, care din numarul impresionant de barbati care au trecut prin patul lui Janice a primit aprecieri cu adevarat magulitoare. Conform acesteia, Liam are “ cel mai mare penis dintre toti barbatii in viata”. Este exagerata putin afirmatia, in fond nu i-a cunoscut chiar pe toti, dar nici mia nu este de neglijat. Oricum ea afirma ca in momentul in care Liam si-a deschis pantalonii a fost ca si cum ar fi dezvaluit o sticla de apa Evian. Poate ca si setea ei a stat la baza acestei metafore. Iar apoi totul a fost curata nebunie, incredibil si ca sa o citam, in lipsa de alte superlative, a fost “gaga”.

Printre alte vedete masculine care au avut norocul sau ghinionul sa cunoasca binefacerile terapiei “Janiceiene” se mai numara si rockerul Mick Jagger, care insa nu a beneficiat de o descriere tocmai favorabila, sau actorul Warren Beatty pe care il includem pe lista barbatilor virili. Si despre Jack Nicholson Janice a afirmat ca a fost cu adevarat salbatic. Ar fi fost chiar o dezamagire daca am fi aflat contrariul.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.