Setari Cookie-uri

Pozitia din somn tradeaza sexualitatea

Faptul ca pozitia in care dormim releva unele aspecte ale personalitatii noastre nu mai este demult o noutate. Insa te-ai gandit sa folosesti aceste aspecte pentru a ajunge sa iti cunosti mai bine partenerul si a impulsiona relatia voastra?

Este atent la nevoile unei femei si stie cum sa o satisfaca si ce sa faca pentru ca aceasta sa nu se pictiseasca. Singura problema este ca i se intampla lui sa se plictiseasca si desi este o persoana loiala, imaturitatea specifica il poate face sa caute satisfactie si in bratele altei femei fara a considera ca face ceva gresit. Este posibil ca acest barbat sa caute in partenera imaginea mamei, nu neaparat cea a mamei lui naturale cat mai ales a mamei privita la modul ideal: femeia care il protejeaza si ii satisface toate poftele, il asaza pe un piedestal si ii este intotdeauna alaturi.

Pozitia pe o parte

Barbatul care doarme pe o parte este un om echilibrat si calm. Poti sa fii sigura ca vei gasi intelegere la el si ca se va implica total intr-o relatie. Nu este tocmai omul acrobatiilor in dormitor, dar nici nu le vei simti foarte tare lipsa pentru ca se poate adapta foarte bine partenerei. Este un om sincer si apreciaza acelasi tratament din partea partenerei asa ca decat sa risti sa fii prinsa cu mata in sac mai bine esti sincera de la bun inceput cu el.

Daca de obicei doarme intors catre perete este un semn ca este usor introvertit, in general prefera sa-si petreaca timpul liber in familie sau in cercul de prieteni. Daca dimpotriva doarme intors cu spatele la perete, cu fata spre exterior, inseamna ca ti-ai gasit un barbat cu mare pofta de viata, extrovertit, caruia ii plac iesirile in oras si adora sa fie implicat in viata sociala a comunitatii.

Un aspect interesant il priveste pe cel care doarme in mod obisnuit pe partea dreapta (indifferent de sex). Se spune ca un astfel de om este intelept si norocos. Aceasta informatie nu este insa verificata, daca voi aveti exemple asteptam cu nerabdare sa ni le impartasiti.

Pozitia pe burta

Este omul detaliilor: perfectionist si chiar chitibusar. Poate sa transforme atentia la detalii in calitate, dar poate foarte usor sa transforme aceasta trasatura intr-un mare defect. In plan profesional poate sa ii fie de un real ajutor insa in plan personal este posibil sa iti dea mari batai de cap datorita atentiei exagerate pe care o acorda detaliilor. Daca tine neaparat iti va gasi cu siguranta ceva de reprosat, iar cand il superi chiar tine neaparat.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.